Turull: “L’única alternativa al desgavell del tripartit és Junts per Catalunya”

La candidata Rosa Maria Perelló reclama “recuperar les oportunitats que ha perdut Tàrrega amb el tripartit”, en un acte de campanya on l’ha acompanyat el secretari general Jordi Turull; la consellera Violant Cervera; l’alcalde i candidat de Guissona, Jaume Ars; i el president de la vegueria i alcalde de Penelles, Eloi Bergós

 

El secretari general Jordi Turull ha reivindicat Junts com l’única alternativa al “desgavell del tripartit”. Turull ho ha dit en un acte de campanya a Tàrrega, on el 2019 va guanyar Rosa Maria Perelló i un pacte entre ERC, CUP i PSC va impedir l’alcaldia de Junts. En aquest sentit, ha reivindicat Perelló com l’alternativa a aquest tripartit i ha denunciat que “els tripartits hi són perquè a ells els pots més la visió de partit i la visió de poder, que la visió de país i de determinació. Això és el que està en joc aquest 28 de maig”

Seguint amb aquesta línia, Turull ha defensat que Junts posa el municipi per davant del partit, a diferència d’altres formacions polítiques i una vegada més ha destacat que Junts no es resigna ni es rendeix: “hi ha formacions polítiques que opten per la renúncia, pel deixar-ho estar. Això al final porta a la rendició. A Junts no som d’aquests. Nosaltres no parem la mà. Mai ens hem renunciat, resignat, ni rendit. I aquesta és l’actitud que hem de portar als ajuntaments”

Turull també ha demanat omplir les urnes per enviar un missatge que el procés no s’ha acabat: “el 28 de maig hem d’omplir les urnes amb el vot de Junts per enviar un missatge als enterradors del procés i a les clavegueres de l’Estat, per deixar clar que els catalans no ens rendim, i que estem al costat del president Carles Puigdemont i dels exiliats”. 

Junts per Catalunya ha celebrat un acte de campanya a Tàrrega on hi han participat el secretari general Jordi Turull; la candidata a Tàrrega, Rosa Maria Perelló; la consellera Violant Cervera; l’alcalde i candidat de Guissona, Jaume Ars; i el president de la vegueria de les Terres de Lleida i alcalde de Penelles, Eloi Bergós

La candidata i exalcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha definit el projecte de Junts a Tàrrega com “un projecte de futur” i ha defensat “recuperar la il·lusió per Tàrrega” per “recuperar les oportunitats que ha perdut el municipi aquests anys”. Perelló ha denunciat que “el cap de llista d’ERC va faltar a la paraula donada i va fer un tripartit” i que aquest “ha estat un govern sense projecte, sense una visió conjunta de ciutat”, que ha provocat “una inoperància i paralització” i que ha repercutit en la qualitat de la vida de les persones i el desenvolupament econòmic i social. 

La consellera i número dos a la llista de Lleida,  Violant Cervera, ha defensat la seva gestió a Drets Socials i ha posat de relleu que “mai vaig prometre res que no pogués complir. Mai vaig prometre res a canvi d’un vot”, perquè “les prioritats del departament marcaven on s’havien de fer residències, així és com actuem la gent de Junts al Govern, i també al capdavant dels nostres municipis”. En aquest sentit, la consellera ha posat en valor la feina i la gestió de Rosa Maria Perelló al capdavant de l’ajuntament i ha defensat que “aquesta vegada no podran fer aquest tripartit que li van prendre l’alcaldia”.  

L’alcalde i candidat de Guissona, Jaume Ars, ha defensat que “el vot de Junts té doble finalitat, donar la força al poble i ciutat, i fer un toc d’atenció al Govern de Catalunya, perquè no tot s’ha de decidir des de Madrid” i també ha destacat que “només podem caminar cap a la independència amb un lideratge clar de Junts. També des dels municipis”. Ars ha exposat que el govern de Perelló és exemple de “bon govern” i que “no tingueu cap dubte que aconseguirà retornar la il·lusió a Tàrrega per a fer que sigui un lloc encara millor”

 

Tàrrega, 15 de maig de 2023.