Turull: “Votar Junts el 28 de maig serveix per enviar el missatge que no ens hem rendit a tots aquells que formen part de l’operació d’estat per intentar adormir el moviment independentista a través de taules de diàleg o acords de claredat”

El candidat de Puigcerdà, Jordi Gassió, aposta per ser “el govern de tothom” en un acte de campanya a la capital de la Cerdanya amb el secretari general Jordi Turull, l’alcalde Albert Piñeira i la candidata d’Alp, Glòria Rigola

 

El secretari general Jordi Turull ha demanat votar Junts el 28 de maig “per enviar el missatge que no ens hem rendit a tots aquells que formen part de l’operació d’estat per intentar adormir el moviment independentista a través de taules de diàleg o acords de claredat”

Turull ha denunciat que “tenim un Estat que ens enganya any rere any amb les inversions i això ens fa perdre oportunitats”, com per exemple amb la inversió ferroviària. També ha lamentat que l’Estat constantment ha “intentat esclafar la llengua” i també els drets i llibertats. El secretari general ha argumentat que Junts vol estar al costat de la gent “perquè creiem en la força de la gent, ajudant entitats, fundacions. En definitiva, col·laborar amb tot allò que posa de relleu la força de la gent”, al contrari que altres formacions que Turull ha assegurat que “sembla que els fa nosa la gent”

Junts ha celebrat un acte de campanya a Puigcerdà amb la participació del secretari general Jordi Turull, el candidat Jordi Gassió, l’alcalde Albert Piñeira i la candidata d’Alp, Glòria Rigola. A l’acte també hi han assistit els caps de llista de la comarca. 

El candidat Jordi Gassió ha apostat per fer “un govern de tothom”: “tal com resumim en el nostre eslògan, el 28 de maig ho tenim clar: volem fer-ho junts. Volem ser el govern de tothom. Volem un Puigcerdà participatiu que senti seva la nostra gestió.” En la seva intervenció, Gassió ha exposat les principals propostes del seu programa electoral. Finalment, el candidat ha afirmat que “també serem exigents amb la resta d’administracions perquè compleixin els seus compromisos amb el nostre territori. Ho serem amb l’Estat, per exemple amb el tren, i també amb la Generalitat. Sempre Puigcerdà primer”

Per altra banda, la candidata d’Alp, Glòria Rigola, ha destacat que Junts ha aconseguit fer llistes “a gairebé el 100% de la comarca. Tindrem representació a 15 municipis i 2 pedanies, i això és un total de 153 cerdans i cerdanes que el #28M hi seran per representar Junts”. En aquest sentit, Rigola ha argumentat que Junts està al servei de la gent: “tots tenim un objectiu comú que és que a les nostres polítiques les persones estiguin al centre, perquè cada municipi i comarca sigui el millor lloc, perquè tenim els millors projectes i les millors persones que ho encapçalen”.

L’actual alcalde, Albert Piñeira, ha destacat que “la política local és la política real. Aquella que es fa als carrers, la del dia a dia. La més agraïda, però la més exigent. I a Junts sempre hi som. Som la gent de debò i estem compromesos per fer-la”. Piñeira ha posat en valor la feina feta al capdavant de l’ajuntament aquest mandat i ha animat a “tornar a fer un gran resultat el 28 de maig al Pirineu”

 

Puigcerdà, 20 de maig de 2023.