Turull: “Creure en la gent és creure en els pagesos i els ramaders. A vegades sembla que els faci nosa a alguns i que es faci més cas a l’os que al ramader”

El candidat a Sort, Agustí Cotonat, demana “tenyir les urnes del color verd de Junts” el 28 de maig, en un acte de campanya acompanyat pel secretari general Jordi Turull; la senadora Mayte Rivero; el candidat al Pont de Suert, José Antonio Troguet; i el candidat a Tremp, Quim Delgado

 

El secretari general Jordi Turull ha defensat des de Sort que “creure en la gent vol dir creure en els pagesos i en els ramaders, hi ha partits que sembla que els fa nosa la gent. A vegades sembla que es faci més cas a l’os que els ramaders”. En aquest sentit, ha defensat que “no podem ofegar la gent” i ha fet una crida a “cuidar” els ramaders i pagesos, perquè “aviat hi haurà més funcionaris del Departament d’Agricultura que pagesos. Aviat els pagesos hauran de dedicar més temps a fer papers que a treballar la terra. El Pirineu no està per perdre oportunitats, per això cal gent de debò al capdavant dels ajuntaments”.  

Junts per Catalunya ha celebrat un acte de campanya a Sort on hi ha participat el secretari general Jordi Turull; la senadora Mayte Rivero; el candidat al Pont de Suert, José Antonio Troguet; i el candidat a Tremp, Quim Delgado

El candidat a Sort, Agustí Cotonat, ha animat a la gent a “tenyir les urnes del color verd de Junts”: “estem en un temps de foscor, amb pactes estranys i falses taules de diàleg. Ens volen enfonsats i callats, però no ho aconseguiran. El 28 de maig tenyiu les urnes de color verd Junts, perquè som imparables”. El candidat ha lamentat que “el veïnat se sent abandonat per l’administració, per això volem estar al costat de la gent”

La senadora Mayte Rivero ha defensat que Junts “tenim les conviccions clares” i que “aquest país sense un Pirineu viu no el sabem entendre”. Per això ha reivindicat la feina que fa Junts a Madrid: “el pla de xoc més gran que podem tenir és la independència, però mentrestant nosaltres som els de la solvència. No canviem de color, estem al costat de la gent, des de Madrid i des d’on sigui”

Per altra banda, el candidat al Pont de Suert, José Antonio Troguet, ha demanat tenir un Pirineu “fort”, perquè “necessitem que la gent de debò ocupi els llocs de les administracions públiques per defensar el Pirineu, perquè sinó no ho farà ningú. I per fer-ho, hem de fer-ho Junts i anar a la una”

En la mateixa línia, el candidat a Tremp, Quim Delgado ha defensat l’esperit que ha de tenir un ajuntament per a servir els seus ciutadans: “els ajuntaments han de treballar el dia a dia per a millorar els serveis i els recursos de la ciutadania. Hem de transmetre aquest esperit als veïns i veïnes perquè el 28 de maig sigui un èxit”.

 

Sort, 16 de maig de 2023.