Secretari general Jordi Turull: “Al PSC li és igual que la gent perdi el tren”

La candidata de Reus, Teresa Pallarès, posa les eleccions municipals com una cruïlla històrica per triar entre mirar endavant o enrere, en un acte de campanya celebrat a la sala Santa Llúcia, acompanyada pel secretari general Jordi Turull; pel president del grup parlamentari, Albert Batet; per l’alcalde Carles Pellicer, i pel diputat Joaquim Calatayud

 

El secretari general Jordi Turull ha recriminat al PSC que posi abans el partit que el país amb temes com Rodalies: “el partit és un instrument, no una finalitat, que us ajuda a tirar endavant Reus. Per a vosaltres (Junts) Reus és el primer. Per altres, el partit és el primer: heu vist algun socialista criticar Rodalies? Els és igual”. També ha lamentat la mala gestió del Govern d’Aragonès, que assegura que és  “especialista en no escoltar i tenen el 80% del país emprenyat”. 

Turull ha posat en valor la gestió a Reus: “no us heu resignat a res” i que “Reus és el que és gràcies a la seva gent i a un ajuntament que ho ha acompanyat”. Finalment, Turull ha acabat la seva intervenció demanant a la Teresa Pallarès que guanyi “per Reus i per Catalunya”

Junts ha celebrat un acte de campanya al teatre Santa Llúcia de Reus, on la candidata Teresa Pallarès ha defensat tirar endavant la ciutat. La candidata ha estat acompanyada pel secretari general Jordi Turull, el president del grup parlamentari, Albert Batet, l’alcalde Carles Pellicer i el diputat Joaquim Calatayud

Pallarès ha situat les eleccions municipals com una cruïlla històrica per mirar d’avançar o tirar enrere. En aquest sentit, ha mostrat el convenciment que els reusencs i reusenques “no volem que el model del PSC i d’Ada Colau a Barcelona arribi a Reus”, perquè “no volem convertir-nos en una ciutat decadent, grisa, caòtica, sense ànima i que aposta pel decreixement econòmic, com passa actualment a la capital de Catalunya”, ha afirmat.

El president del grup parlamentari, Albert Batet ha defensat guanyar les eleccions “per preservar la feina feta a Reus”. I “davant l’absència de lideratge a Tarragona, amb ERC i PSC, Reus és la capital del sud de Catalunya”, per això ha afirmat que les eleccions del 28 de maig van de “triar entre tornar al fracàs del tripartit o continuar amb la solvència i el lideratge de Reus”

Lligant-ho amb la gestió, Batet ha lamentat que el Govern de Catalunya “mai havia arribat tan baix, com va passar amb les oposicions fa uns dies” i ha tret pit de la feina que està fent el grup parlamentari de Junts per tractar la sequera. “La incompetència d’ERC en la gestió, se suma la incompetència en la negociació, amb la reforma del Codi Penal”, ha afirmat. Per això ha fet una crida a “fer una amonestació de la deriva d’ERC i el president Aragonès”. Batet ha finalitzat el discurs dient “el vot de Junts el 28 de maig val per dos, val pel que és millor per Reus, i val també per fer una amonestació a ERC i a la seva deriva davant aquesta situació”

L’alcalde Carles Pellicer ha assegurat que Junts és qui està “més ben preparat” per Reus. En aquest sentit, ha exposat que la fórmula d’èxit de Junts a Reus “és la seva proximitat, d’escoltar a moltes persones. Ningú més té el bagatge que nosaltres portem”. Pellicer ha lloat Pallarès, que assegura que encarna els valors del “reusenquisme, de l’esforç, la constància, el servei, la proximitat, l’honestedat i la complicitat amb la ciutadania”. En aquest sentit, ha afirmat que el vot per Junts per Reus és “el vot de la seguretat, de l’ordre, de la garantia, de l’oportunitat, de la innovació, de l’habitatge de lloguer social, de les zones verdes del capital metropolita, el vot de ciutat i el de la gent de reus i de la ciutadania”

 

Reus, 12 de maig de 2023.