Junts per Catalunya engega una triple campanya per fomentar el vot per correu, per finançar la campanya i per cridar a fer-se voluntari i associat del partit el 14-F

La vicepresidenta del partit assegura que “estem preparats” i apel·la la ciutadania a sortir a votar de forma massiva el 14-F per “plantar cara a l’operació d’estat” a què s’ha sotmès Catalunya

Junts per Catalunya ha iniciat una triple campanya, que realitzarà amb l’ajuda dels 6.000 associats, per poder garantir que el 14-F es pugui votar i es faci amb garanties. “Si el 14-F ens diuen que hem d’anar a votar, Junts per Catalunya estem preparats”, ha dit la portaveu i directora de campanya de Junts, Elsa Artadi, en una roda de premsa telemàtica. Durant el cap de setmana, les associacions territorials de Junts per Catalunya participaran en una encartellada massiva, amb la distribució de 20.000 cartells que criden als associats i simpatitzants de Junts per Catalunya a fer-se voluntaris el proper 14-F. 

D’altra banda, Junts per Catalunya també farà una crida a fomentar el vot per correu. Per això posarà a disposició, a partir de dilluns, un ‘call center’, per aquelles persones que vulguin assessorament per emetre el seu vot per correu i per assegurar també que els vots arriben a les meses electorals amb garanties. Finalment, el partit també engegarà una campanya de finançament electoral a través de donatius i de préstecs de persones a través del web femhojunts.cat.

La vicepresidenta del patit ha encoratjat la ciutadania a sortir a votar massivament el proper 14-F per “plantar cara a l’operació d’estat” a què s’ha sotmès Catalunya amb la decisió de suspendre el decret de convocatòria d’eleccions pel 30-M. “De nou veiem la judicialització de la política catalana, la manera que té l’estat espanyol d’interferir en la voluntat dels catalans i les catalanes i en el normal funcionament d’una democràcia”, ha lamentat i ha afegit que “és una decisió negligent, genera inseguretat jurídica i és una indecència democràtica”.

Barcelona, 22 de gener del 2021