“Ja n’hi ha prou”, el lema de campanya de Junts per les eleccions del 23-J

La candidatura aposta per una campanya clara i innovadora elaborada amb l’ajuda d’intel·ligència artificial 

Es presenta la coalició electoral amb Demòcrates i Moviment d’Esquerres

 

Junts aposta per la campanya del 23-J per l’eslògan “Ja n’hi ha prou”, un lema que s’ha presentat avui i que representa l’essència de la campanya de la candidatura per aquestes properes eleccions. “És una campanya decidida, clara i ben pensada. La nostra responsabilitat és dir ‘Ja n’hi ha prou’. Som aquell partit que fa nosa perquè parlem clar. Ni un sol vot de Junts anirà a ningú que pretengui seguir espoliant i mentint a Catalunya. És una frase que interpel.la a tothom, a tots i a cada un dels ciutadans de Catalunya”, ha assegurat la candidata al Congrés per al 23-J, Miriam Nogueras. “Ja n’hi ha prou que una part del catalanisme regali els seus vots als qui no ens paguen, als qui ens humilien, espolien, menteixen i espien. Cap president espanyol podrà donar les gràcies a Junts a canvi de res”, ha afegit la candidata. “Som aquell partit que fa nosa perquè parlemclar. El PSOE no frena la dreta. El PSOE hi pacta. El PSOE va facilitar el govern del PP el 2016. I també hem vist el pacte espanyolista que s’ha fet a l’ajuntament de Barcelona. L’estratègia d’una part de l’independentisme a Madrid ha estat un fracàs. Nosaltres a tot això diem ‘Ja n’hi ha prou’. Per defensar Catalunya i la seva autodeterminació només hi somnosaltres. Aquestes eleccions no van de dretes o d’esquerres sinó de Catalunya i l’Estat espanyol”, ha assegurat la candidata.“Ja n’hi ha prou que des de Madrid ens diguin què hem de fer”, ha assegurat Nogueras.

 

La candidatura de Junts ha optat per una estratègia innovadora, decidida i molt pensada, que s’anirà revelant al llarg de les properes dues setmanes. És una campanya clara i elaborada amb l’ajuda d’intel·ligència artificial.

El fins ara portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries, ha presentat la campanya que incorporarà la intel·ligència artificial i disposarà d’eines com ara un xatbot “que permetrà a través de la pàgina web JANHIAPROU.CAT resoldre dubtes sobre el programa. Fins i tot se li podran fer preguntes sobre el que pensa la candidata”. D’altra banda, Cleries ha explicat que Junts utilitzarà “un seguit de vídeos de denúncia on contraposem missatges emesos per personatges ficticis però clarament identificables amb missatges de denúncia d’aquestes situacions per part de lacandidata”. El portaveu ha presentat també l’eslògan ‘Per Catalunya’, i ha afirmat que “Catalunya és la nostra raó de ser i de fer. El que ens mou. Pels 7 milions de catalans i catalanes, per a les famílies, pels nostres drets i llibertats i per la independència de la nostra nació”. Cleries hapresentat Nogueras “com una candidata que parla amb el cor i que diu les coses pel seu nom”.

Presentació de la coalició

Durant l’acte també s’ha presentat la coalició de Junts amb Demòcrates de Catalunya i amb Moviment d’Esquerres. El candidat de Demòcrates, Antoni Castellà, ha assenyalat que Junts perCatalunya, Demòcrates de Catalunya i Moviment d’Esquerres “prioritzem abans Catalunya que elpropi partit. Això ens ha portat a no competir entre nosaltres i això és el que va ser l’1 d’Octubre. Això és el que s’assembla més a Junts pel Sí. Hi som tots menys una formació, ha assegurat Castellà. El candidat de Moviment d’Esquerres, Josep Serra, ha descrit la candidatura “com una barca on remem junts en la mateixa direcció”.

Barcelona, 3 de juliol de 2023