Elsa Artadi: “El preacord d’ERC amb els Comuns no altera el contingut principal dels pressupostos, però sí els de la majoria independentista”

La portaveu i vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, avisa que la manca d’acord entre les tres forces independentistes és un “fracàs” del president Pere Aragonès 

La portaveu i vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, en roda de premsa ha afirmat que el preacord d’ERC amb els Comuns en relació amb els pressupostos de la Generalitat “no altera el contingut principal dels comptes, que continuen sent els del conseller Giró, però sí altera la majoria de la investidura, cosa que és políticament rellevant i ha de tenir conseqüències”. Artadi ha avisat que la manca d’acord entre les tres forces independentistes és un “fracàs” principalment del president Pere Aragonès: “és el màxim responsable de vetllar per la legislatura del 52% i de vetllar pels acords que el van fer president ara fa 6 mesos”

La portaveu ha fet una apel·lació als tres partits independentistes a “seure i donar contingut real a la legislatura del 52%” i ha lamentat que “avui no estem donant recorregut a la majoria del 52%. Hi hem de reflexionar els tres partits”. En aquest sentit, Junts demanarà avui una reunió amb ERC per analitzar on queda l’acord d’investidura i quin recorregut té aquesta legislatura. Artadi ha lamentat que avui hi ha hagut “un gir” i que “s’abandona la majoria independentista”. La portaveu ha afirmat que la voluntat de Junts és que continuï la legislatura del 52%, “ amb recorregut cap a la independència”

 

Barcelona, 22 de novembre de 2021.