Albert Batet, sobre la quota de català a les plataformes digitals: “el PSOE té el rècord mundial de la rapidesa en deixar en evidència el que alguns havien pactat”

Junts per Catalunya ha celebrat a Vilanova i la Geltrú un acte polític, que forma part d’una cinquantena d’actes que farà Junts arreu del país, fins al juliol del 2022 

 

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, en l’acte polític que ha celebrat Junts per Catalunya a Vilanova i la Geltrú, ha criticat les declaracions d’ahir del ministre Bolaños, on afirmava que no fixaran cap quota de català a les plataformes digitals. “El ministre Bolaños ha dit que en cap cas posarà quota de català a les plataformes digitals. Tenen el rècord mundial de la rapidesa en deixar en evidència el que alguns havien pactat”, ha reblat Batet. En aquest sentit, ha refermat la posició de Junts per Catalunya respecte els Pressupostos Generals de l’Estat: “no votarem a canvi de res”

En referència als pressupostos de la Generalitat, el president del grup parlamentari ha afirmat que és “necessari aprovar-los” i ha lloat la feina del conseller Giró en la confecció dels pressupostos, afirmant que aquests demostren “la solvència i el rigor de Junts”

A l’acte també hi han participat el secretari d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Gerard Figueras; el conseller Josep Rull; la presidenta del Consell Comarcal i portaveu a Sitges, Mònica Gallardo; el coordinador comarcal i regidor de Sitges, Rafel Font; i el coordinador de vegueria i regidor de Cubelles, Robert Monzonis. També hi ha assistit el secretari d’Organització de Junts, David Saldoni

El conseller Josep Rull ha refermat el compromís de Junts per Catalunya amb el referèndum de l’1 d’octubre i en aquest sentit ha afirmat que “si l’1 d’octubre cadascú hagués anat a la seva, hagués sigut impossible. Quan anem junts som imparables”.  

El secretari d’Acció Exterior i de la Unió Europea, i coordinador comarcal de Junts al Garraf, Gerard Figueras, durant la seva intervenció ha afirmat que “des de Junts, el ‘nen no t’emboliquis’ l’hem de deixar de banda. Si renunciem a implicar-nos, renunciarem a treballar per ideals de democràcia. Ho hem de fer des del municipalisme”. 

Al seu torn, el regidor de Junts a Sitges, Rafel Font, ha afirmat que “som presents a vegueries, comarques, municipis, i avui n’és una mostra. Hem de ser forts des de les Terres de l’Ebre fins a la Vall d’Aran, des de Barcelona fins a pobles petits. Ens necessitem a tots”. Per la seva banda, la regidora de Junts a Sitges i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, ha refermat el compromís de Junts a la comarca i a tot el territori, “compteu amb nosaltres, sempre serem aquí per fer del Garraf una comarca pròspera, i de Catalunya un país lliure”. En la mateixa línia, el regidor de Junts a Cubelles, Robert Monzonis, ha destacat el paper del partit al territori: “tenim vocació per les persones, ser presents al territori. És el moment de trobar-nos i explicar-nos, volem estar al costat de les entitats, empresaris, emprenedors i professionals”

 

Vilanova i la Geltrú, 7 de novembre de 2021.