Sales: “No estem disposats a enviar el 52% a la paperera de la història”

La portaveu del grup parlamentari fa una crida a la responsabilitat “als tres partits independentistes i al Govern, amb el president Aragonès al capdavant”

Junts per Catalunya ha afirmat que “no estem disposats a enviar el 52% a la paperera de la història”, després de conèixer la decisió de la CUP sobre els pressupostos. En una roda de premsa, la portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Mònica Sales, ha assegurat que “aquests són els pressupostos que han de permetre donar continuïtat a la legislatura del 52%. Aquesta és una prioritat de Junts: Volem preservar la unitat de majoria independentista”. És per això, que ha fet una crida a la responsabilitat “als tres partits independentistes i també al Govern, amb el president Aragonès al capdavant”.

Sales ha recordat que “són els millors pressupostos possibles dins el marc autonòmic per reactivar del país, després de la crisi provocada per la pandèmia, amb una clara aposta per les polítiques socials”.

Finalment, la portaveu ha apuntat que “encara hi ha camí per recórrer” i que “confiem que les negociacions arribin a bon port per reactivar el país i preservar el 52%”.

Barcelona, 16 de novembre de 2021