Mònica Sales, portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya

Sales: “Estem disposats a escoltar el Govern sobre pressupostos, però cal saber quins suports té i quines polítiques farà”

La portaveu del grup parlamentari afirma que Junts actua amb responsabilitat i “no ens desentendrem de res ni de ningú”

La portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Mònica Sales, ha anunciat aquesta tarda la disposició a escoltar el Govern de la Generalitat sobre el seu projecte de pressupostos, “però primer volem saber quins suports té i quines polítiques pensa seguir el Govern”, ha dit.

Sales ha fet aquestes declaracions abans de la reunió amb el Govern de la Generalitat per conèixer l’orientació política dels pressupostos. “Nosaltres actuem amb seriositat i responsabilitat. Ja vam dir que no ens desentendríem de res ni de ningú i continuarem treballant per resoldre els problemes de la ciutadania i per afrontar els reptes de país”. En aquest sentit, ha recordat que “tenim 32 diputats i farem valer els nostres vots en defensa de la solvència i de la independència”.

Així mateix, la portaveu ha lamentat que “ERC actua amb molta agilitat i diligència per tramitar els Pressupostos de l’Estat i, en canvi, actua amb molta lentitud i sense suports amb els Pressupostos de la Generalitat”.

A més de Sales, la comitiva del grup parlamentari que ha assistit a la reunió ha estat formada pels diputats Jordi Munell i Joan Canadell, que són membres de la comissió d’Economia del Parlament.