Pagès: “El president Puigdemont tornarà, sí, però no per rendir vassallatge al Suprem”

El diputat al Congrés critica l’ús de notícies falses com a arma política

El diputat de Junts el Congrés, Josep Pagès, ha condemnat el cop bolsonarista i ha reiterat el suport al president Lula i la democràcia al Brasil. “Les lliçons un també se les ha d’aplicar a un mateix. Perquè si bolsonarisme és utilitzar les fake news com a arma política per atacar l’adversari, això aquí ho veiem cada dia. No fa ni un any, pocs dies després de la invasió russa, el portaveu d’un grup independentista d’aquesta cambra, es va fer ressò de la mentida de la ingerència russa en el procés d’independència de Catalunya”.

Pagès ha criticat que “Pedro Sánchez aprofités per repetir la mateixa mentida”. El diputat també ha denunciat les informacions que asseguraven “que el Grup de Treball sobre detencions arbitràries de l’ONU és un quiosquet a sou de Catalunya, i el mateix el prestigiós institut CitizenLab de Toronto, dos organismes que han emès informes contraris als interessos espanyols ”.

En aquest sentit, el diputat ha assegurat que una de les mentides que corren tenen a veure que les euroordres tenen alguna possibilitat. “Llegeixin la sentència del TJUE, és igual el que diguin el Jutge Llarena, la ministra Maria José Montero, el president del Suprem, Sr. Marín i tota la claca mediàtica espanyola. Game over. El president Puigdemont tornarà, sí, però no per rendir vassallatge al Suprem. Per cert, allò que el conflicte polític ha acabat, també és fals”, ha conclòs Pagès.