Nogueras exigeix a Sánchez que prioritzi les ajudes europees per a pimes i autònoms

La diputada insta el Govern espanyol a desbloquejar el règim sancionador aprovat al Congrés per multar les grans empreses moroses

 

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha exigit al president de Govern espanyol que prioritzi les ajudes dels fons europeus per a pimes i autònoms davant les grans empreses moroses espanyoles. “Tots li estan indicant del risc alarmant de la morositat, del tancament d’empreses i de la pèrdua de més llocs de treball“, ha advertit Nogueras, que ha demanat a l’Executiu que desbloquegi el règim sancionador de la Llei de Morositat que es va admetre a tràmit al Congrés.

 

Vostès no prioritzaran les pimes“, ha dit la diputada, perquè “les petites i mitjanes empreses només rebran 4.000 milions d’euros, enfront dels 66.000 milions de les grans empreses”, que tenen un deute de més de 80.000M € en factures. Tot això, ha afegit Nogueras, “ho rematen presentant una regulació del règim d’autònoms que ha fet algú que no té ni idea del que és un autònom“.

 

 

 

Madrid, 19 de maig de 2021