Nogueras, als grups independentistes: “Som majoria, el futur és a les nostres mans, no cometem l’error de deixar-lo a les seves”

La diputada de Junts per Catalunya al Congrés Míriam Nogueras ha replicat aquest dimecres el president del Govern espanyol, i ha criticat que “sigui del color que sigui, el Govern espanyol és un perill per a les llibertats, actua sempre contra Catalunya i actua sempre contra el dèbil”. En aquest sentit, Nogueras ha explicat que “només hi ha una via, la independència”, i ha subratllat que “ara tenim el 52% dels vots”. De fet, Nogueras s’ha dirigit als grups independentistes per recordar-los que “som majoria, el futur és a les nostres mans, no cometem l’error de deixar-lo a les seves”, referint-se a la resta de grups del Congrés dels Diputats.

“Pedro Sánchez va dir que les forces independentistes mai havien passat del 48% i que no érem majoria; doncs bé, ara som el 52%, som majoria; i ara què, senyor Sánchez?”, li ha preguntat la diputada, abans de continuar: “Diàleg? Quin diàleg, el de votar amb VOX? El del ‘no’ a l’Amnistia? El del ‘no’ al referèndum? El del ‘no’ al final de la repressió?”.

D’altra banda, Nogueras ha posat de manifest que “Espanya és un dels països que pitjor ha gestionat la pandèmia” i, davant d’aquest fet, ha proposat diferents mesures com per exemple territorialitzar els fons MEDE, augmentar la partida en polítiques d’ocupació o permetre que la Generalitat gestioni els fons Next Generation, entre d’altres. “I també estaria bé que el Govern espanyol no apugés la quota d’autònoms”, ha reblat.

 

 

Madrid, 24 de febrer de 2021