Nogueras, a Sánchez: “Les condicions que pateixen els ciutadans de Catalunya quan viatgen en Rodalies Renfe són una vergonya i vostè n’és responsable”

 “És un servei nefast, impropi d’una país de primera”, assegura la diputada

Junts presenta una pregunta a la ministra davant de la situació que viu Rodalies Catalunya, agreujada per l’incident de divendres passat en què la caiguda total del servei va afectar a més de 80.000 persones

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha recriminat aquest dimarts a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, la situació que es viu a Rodalies Catalunya. “Les condicions en les que han de viatjar els ciutadans de Catalunya són una vergonya i avui, això, és la seva responsabilitat. I ara tinc aquí davant a una ministra socialista però si fos una del PP li diria exactament el mateix. Quan es tracta de Catalunya no es nota la diferència. Catalunya sempre hi perd”, ha assegurat Nogueras. Catalunya va patir divendres passat un dels incidents més greus dels darrers anys a Renfe Catalunya. Durant hores la circulació de trens va estar totalment tallada, afectant a més de 80.000 passatgers. “És un servei nefast, impropi d’una país de primera. Això, sí. Un no servei gratuït fins a desembre”, ha assegurat Nogueras.

 

Madrid, 14 de setembre de 2022