Nogueras, a Sánchez: “Han legislat amb l’objectiu de facilitar l’extradició del president Puigdemont?

La portaveu de Junts al Congrés pregunta a Sánchez per l’extradició del president Puigdemont i enumera els abusos de poder perpetrats pel govern espanyol durant els darrers anys

 Nogueras denuncia la situació que es va viure ahir, quan un diputat de VOX va mostrar la imatge del president Puigdemont empresonat i no va rebre cap amonestació per part de la presidenta del Congrés

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha denunciat aquest dimecres els abusos de poder efectuats pel govern espanyol durant els darrers anys. Nogueras s’ha dirigit al president, Pedro Sánchez. “Han legislat amb l’objectiu de facilitar l’extradició de Puigdemont? Resultarà que Marchena és el seu diputat 120 i que el Regne d’Espanya té tres cambres: Congrés, Senat i Suprem. Eren coneixedors els seus socis d’ERC de la seva intenció de facilitar l’extradició del president Puigdemont?”, ha insistit Nogueras.

La diputada ha enumerat una llista amb els abusos de poder que ha comès el govern de Sánchez durant aquests darrers anys. “Abús de poder és prometre una vegada i una altra l’extradició del president Puigdemont. Abús de poder és el seu “de qui depèn”. Abús de poder és la nova persecució del 9N. Abús de poder és el Catalan Gate. Abús de poder és no investigar el Catalan Gate. Vetar sistemàticament comissions de recerca al Congrés, com la del rei o la dels atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils, també és abús de poder. Abús de poder és Pegasus. Abús de poder és el Jutjat del 13 i el 18. Abús de poder és l’espoli de més de 20.000M€ a tots els ciutadans de Catalunya. No respectar el resultat de les urnes a Catalunya és abús de poder. Abús de poder és el que han fet a les detingudes del 23S. Abús de poder són les clavegueres de l’estat. Abús de poder és Josep Borrell. Abús de poder és Melilla i la seva opacitat. Abús de poder és el 155. Abús de poder és continuar mantenint el seu rei fugat”.

Nogueras també ha fet referència a la situació que es va viure ahir al Congrés, quan un diputat de Vox va mostrar una imatge del president Puigdemont empresonat i que la presidenta de la cambra no va amonestar. “Aquí es pot parlar feixista i no es pot parlar en català”, ha conclòs.