Nogueras a Sánchez: “El Poder Judicial és el que decideix què passa i com a Espanya”

“Què està fent el Govern espanyol davant d’aquest cop d’Estat de les togues?” ha preguntat la portaveu

 

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha preguntat aquest dimecres al president de Govern espanyol si “té coneixement de les actuacions de tots els seus departaments en l’àmbit internacional“. “S’han esforçat molt en fer-nos creure que hi havia un conflicte entre els catalans, però la taula de diàleg l’haurien de fer entre vostès, els espanyols, senyor Sánchez“, ha dit Nogueras, que ha lamentat que “el Poder Judicial és el que decideix què passa i com a Espanya“.

 

La cacera, detenció i posterior posada en llibertat del president Puigdemont dijous a Itàlia ho ha canviat tot“, ha dit la portaveu, que ha advertit a Sánchez que el Poder Judicial espanyol “els està fent un pols”, abans d’afegir que el prestigi d’Espanya i la confiança dels socis europeus “pengen d’un fil“: “Què estan fent vostès davant d’aquest cop d’Estat de les togues?

 

Nogueras ha rebutjat el “diàleg fictici” com a “solució” al “problema“. “Tot això ho fan per tenir els catalans calladets i entretinguts, mentre segueixen utilitzant Catalunya com a excusa per rascar vots a la dreta“, ha expressat, i ha afegit: “La taula de diàleg és només la seva cortina de fum“.

 

 

 

 

Madrid, 29 de setembre de 2021