Mònica Sales

Mònica Sales: “El president Puigdemont i la resta d’exiliats tornaran a Catalunya més prompte que tard, com a ciutadans lliures”

La portaveu reitera que s’ha constatat que la justícia europea actua amb neutralitat i es pregunta fins on vol continuar l’Estat sent la vergonya de la justícia europea

Sales assegura que la gestió de rodalies és un exemple clar del menyspreu de l’Estat cap als ciutadans de Catalunya

La portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Mònica Sales, ha analitzat aquest dimarts l’actualitat política des del faristol del Parlament on ha celebrat la nova victòria del president Puigdemont ahir davant el tribunal de Sàsser. Per Sales, és una nova demostració que els exiliats són ciutadans lliures a Europa, que poden viatjar lliurement, excepte a l’Estat espanyol.

Sales ha recordat que el jutge Llarena va de derrota en derrota, “fins a la derrota final”. I en aquest sentit, s’ha preguntat si l’Estat espanyol vol continuar sent arrossegat pels fracassos de Llanera. “Fins on està disposat a aguantar l’Estat espanyol? Vol continuar sent la vergonya de la justícia europea?”, ha dit Sales.

La portaveu Mònica Sales també s’ha referit a la problemàtica d’aquesta darrers dies amb el servei de Rodalies. “La gestió de rodalies és un exemple clar del menyspreu

de l’Estat cap als ciutadans de Catalunya”, ha lamentat. Per aquest motiu, com ja va anunciar ahir el vicepresident Puigneró, Junts farà del traspàs integral de rodalies un dels cavalls de batalla de la legislatura. “L’Estat no cuida els serveis públics de Catalunya i això afecta a qualsevol ciutadà català, voti el que voti”, ha dit.

Finalment, Sales ha fet una valoració positiva del Debat de Política General que es va dur a terme la setmana passada. Junts va exposar sense complexes el seu projecte de país. “Un model de país que defensa la Catalunya del Sí”, ha recordat.Mònica Sales

També ha aprofitat la roda de premsa per agrair la tasca feta per part de tots els diputats del grup parlamentari de Junts.