Laura Borràs: “Votar és segur. Votem amb dignitat, per responsabilitat, amb il·lusió per transformar el nostre país i futur”

La candidata de Junts per Catalunya a la Generalitat, Laura Borràs, ha votat aquest diumenge 14 de febrer al migdia a Barcelona. Des del col·legi electoral, la candidata ha animat la ciutadania a participar en la jornada i ha assegurat que “Votar és segur. Que els catalans facin ús de la democràcia i després deixem que la democràcia faci el seu efecte. Votem amb dignitat, per responsabilitat, amb il·lusió per transformar el nostre país i futur”.

 

Borràs ha recordat que Junts ha hagut d’afrontar unes eleccions “amb tot a la contra” i és per això que ha animat a tothom a sortir al carrer “a votar amb normalitat: “hem de procurar-nos aquesta seguretat democràtica i, per això, cal que les urnes s’omplin de vots, de vots pel futur que ens mereixem”. Una normalitat que també podria veure’s traduïda avui amb l’anunci de la primera presidenta de Catalunya: “Estaríem enviant un missatge de normalitat en termes de justícia social, en termes d’igualtat i en polítiques de gènere”.

 

 

 

Barcelona, 14 de febrer del 2021