Laura Borràs: “Som l’únic vot que garanteix que a la Generalitat no hi haurà un tripartit, perquè nosaltres ni pactarem amb cap partit, ni acceptarem cap vot del 155”

 

El president Puigdemont anima a votar el 14-F per fer que Catalunya tingui “una presidenta que tingui clar que no podem pagar res per avançat al govern espanyol”

“Junts per Catalunya és l’únic vot que garanteix que a la Generalitat no hi haurà un tripartit, perquè nosaltres no pactarem amb cap partit del 155, ni n’acceptarem els vots”. Així ho ha dit la candidata a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, en un acte de campanya celebrat a Sant Cugat del Vallès. Borràs ha presentat Junts com “el vot útil per fer frenar el tripartit” que, segons afirma la candidata, “no avançaria cap a la independència” perquè només “un Govern independentista és garantia que s’avançarà cap a la independència”. Per això, Borràs ha avisat que “no es pot ser soci a del PSOE a Madrid i fer veure que et baralles amb la seva sucursal a Catalunya”.  Així doncs, Borràs ha animat la gent a votar Junts el proper 14 de febrer per  evitar que governin aquells que “volen passar pàgina de l’1d’octubre” i per tal que Junts encapçali un “Govern independentista, amb partits independentistes, determinat a avançar cap a la independència”.

Tots junts contra Junts

El president Puigdemont també ha intervingut, de forma telemàtica, en l’acte celebrat aquest dissabte 6 de febrer. Puigdemont ha alertat de la possibilitat que es repeteixi a Catalunya “el tripartit dels que van tots junts contra Junts”, com va passar a l’Ajuntament de Sant Cugat.  Per això, ha exhortat tothom que vulgui “una presidenta que tingui clar que no podem pagar res per avançat al govern espanyol” a votar Junts el proper 14 de febrer per tenir una “triple majoria: aconseguir la majoria absoluta independentista al Parlament, superar el 50% dels vots independentistes i que Junts sigui majoritari” perquè “només un Govern dirigit per la Laura Borràs és garantia que aquestes majories independentistes treballaran alineades en una sola direcció; la independència”. “Ho tenim tot en contra per guanyar, i per això guanyarem” perquè “ens cal una presidenta que ho tingui clar el lideratge d’algú que no es deixi enganyar, que no es rendeixi a canvi de res. Som en temps de màxima exigència que no permeten febleses i debilitats” ha reblat el president.

 

A l’acte també hi han participat els conselleres i candidats Jordi Puigneró, Damià Calvet i Àngels Ponsa. El conseller Calvet ha recordat la importància que tenen aquestes eleccions per tenir un Govern amb visió de futur per “superar l’emergència social i econòmica que estem vivint” i que tingui molt clar que “cal una reactivació econòmica sòlida, que posi l’agenda verda al centre de decisions i serveixi per oferir més i millor protecció social. Hem de fer un país més preparat i resilient”.

Per la seva banda, el conseller Puigneró, ha destacat Sant Cugat com una de les ciutats que més han contribuït al “tarannà emprenedor i innovador de Catalunya”, però que des de l’entrada del govern tripartit estar avançant cap a la “decadència”. Per això, ha avisat que cal votar Junts “si volem impedir que aquest govern tripartit que veiem a Sant Cugat o a Madrid governi la Generalitat” perquè “si sumen, el faran”. El PSOE no té inconvenient amb pactar amb l’extrema dreta” per això cal que “Junts guanyem les eleccions, i guanyem bé per poder governar bé”, ha sentenciat el conseller.

 

Finalment, la consellera de Cultura i candidata de Junts a la llista de Barcelona, Àngels Ponsa ha destacat la cultura i la llengua com “els pilars sobre els quals hem de construir un país millor, perquè la cultura és cohesió i salut; és motor de creixement econòmic; és transformació i revolució”. Ponsa s’ha mostrat convençuda que si “la Laura Borràs és presidenta la cultura estarà al centre de les polítiques del Govern”, i ha recordat que per  fer-ho possible és “imprescindible anar a votar i votar Junts”.

L’acte s’ha celebrat al celler modernista de Sant Cugat del Vallès, i també ha comptat amb les intervencions del diputat i candidat Toni Morral, i l’ex alcaldessa de Sant Cugat Carmela Fortuny.

 

 

Sant Cugat del Vallès, 6 de febrer de 2021