Laura Borràs: “Que cap vot independentista es quedi a casa aquest diumenge. L’únic partit en disposició de guanyar és Junts per Catalunya”

Junts per Catalunya ha celebrat l’acte final de campanya a Barcelona, a l’espai Ideal del Poblenou, amb els consellers Jordi Turull, Josep Rull, Quim Forn i el secretari general Jordi Sánchez. En l’acte també han intervingut els caps de llista de Tarragona, Girona i Lleida, Albert Batet, Gemma Geis i Ramon Tremosa; el president Carles Puigdemont i la candidata a la presidència de la Generalitat Laura Borràs.

 

 

En la recta final de la campanya electoral, la candidata ha apel·lat el vot per Junts el proper 14-F: “Que cap vot independentista es quedi a casa aquest diumenge. L’únic partit en disposició de guanyar és Junts per Catalunya”. Com ha fet al llarg de la campanya, Borràs ha recordat que “el vot útil és el que no es perd, el que mira endavant perquè ve d’un passat compartit, que vol construir futur com ha fet possible el passat; per això us demano el vot per Junts i perquè el 155 no enterri com molts voldrien l’1 d’octubre”. En aquesta línia ha demanat omplir les urnes “a vessar de vots independentistes” i si Junts és la força guanyadora “em comprometo a liderar el Govern que aquest país necessita, un govern fort cohesionat i independentista, que culmini el camí cap a la llibertat que milers de persones van iniciar l’1 d’octubre”.

 

 

En aquesta línia, també el president Carles Puigdemont ha demanat el vot per Junts per Catalunya: “Ens cal aquest diumenge que el ‘No Surrender’ de la república catalana soni en cadascun dels col·legis electorals, la història i la independència es fa així, vot a vot”. Per això, Puigdemont ha assegurat que cal votar opcions que tinguin possibilitats reals de governar per evitar el tripartit o un govern del PSC amb Vox. “Ens juguem el que hem acumulat amb tant de sacrifici, dolor i orgull els darrers anys. És un patrimoni que no pertany a cap partit i és col·lectiu, ens pertoca a tots”, ha reblat.

 

El secretari general de Junts Jordi Sánchez també ha demanat el vot per la Laura Borràs: “Cal que Junts guanyi el proper diumenge, només nosaltres som la garantia d’un govern independentista. No és el mateix un vot a l’urna, que un vot útil, i l’únic vot perquè el país avanci, amb il·lusió de futur, és el de Junts”.

També la vicepresidenta del partit Elsa Artadi ha fet un repàs de la campanya de Junts arreu del país, ha agraït la feina de tot l’equip que s’ha desplegat al llarg del territori i ha sentenciat que “aquest diumenge farem història, la victòria serà de tots”. “El 14-F els hi hem de dir que les coses han canviat que una dona pot presidir el Govern de la Generalitat que una dona és la millor dels candidats, la més preparada, més capaç més intel·ligent”, ha dit finalment.

 

Junts a les demarcacions: una victòria per fer història i per tenir un Govern fort i independentista

 El cap de llista de Junts a Tarragona, Albert Batet ha avisat que “si la gent de Junts a Tarragona no anem a votar estem facilitant la victòria del PSC, de l’autonomisme, del sucursalisme”. En canvi, que si el proper diumenge “Junts guanyem a Tarragona, guanyarem a tota Catalunya i farem presidenta a la Laura Borràs”. Per això, Albert Batet ha exhortat els ciutadans del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre a votar Junts aquest diumenge i “demostrar que Catalunya és independentista i que està disposada a avançar cap a la república catalana”.

El conseller d’Empresa i Coneixement i cap de llista de Junts a Lleida, Ramon Tremosa, ha afirmat que “només una clara victòria de Junts evitarà aritmètiques estranyes que donin peu a governs tripartits o del 155 que malmetran l’economia i no faran passes cap a la llibertat” . Per això, i davant d’aquells que  “ens volen a casa, atemorits, tancats” Tremosa ha fet una crida als ciutadans de les Terres de Lleida i Catalunya a “omplir les urnes de vots per la independència”.

Finalment, la cap de llista de Girona, Gemma Geis, ha adreçat un missatge per als “independentistes desanimats per aquests tres anys que no hem aconseguit avançar”, així com per aquells “votants que dubten de quin és el millor partit per aixecar el país”: “Junts tenim un programa amb ambició per fer la independència i amb la prioritat de treballar per la recuperació econòmica del país. Som els de la solvència i la independència”.

 

 

Barcelona, 12 de febrer del 2021