Laura Borràs: “Parlar de drets socials és parlar del país que volem: un país viu, cohesionat, divers i on no es deixi ningú enrere”

Junts per Catalunya presenta les seves propostes en matèria de drets socials com una “part fonamental del programa de transformació i futur que impulsarem des del Govern”

 

 

Junts per Catalunya ha presentat aquesta tarda les principals propostes en polítiques i drets socials, entre les quals destaquen crear una Agència d’atenció integrada social i sanitària que depengui del Departament de Salut i el Departament d’Acció Social, així com aprovar un pla de xoc social per pal·liar els efectes de la crisi social derivada de la pandèmia. Altres mesures proposades en l’àmbit social són impulsar una llei del Tercer Sector i desplegar la Llei de Drets i Oportunitats de la Infància

 

Borràs ha destacat que “parlar de drets socials és parlar del país que volem: un país viu, cohesionat, divers i on no es deixi ningú enrere” i on els drets socials “siguin reconeguts com a drets fonamentals”. Aquesta és la concepció de “l’Estat del benestar que volem per Catalunya”, ha assegurat Borràs. En aquest sentit, Borràs ha destacat la seva voluntat de “reforçar l’atenció sociosanitària”, així com “revitalitzar i enfortir el model català de servies socials i atenció a les persones dependents”. Hem de treballar d’una manera ferma, decidida amb els millors professionals i polítiques per garantir que ningú es quedi enrere”, ha clos la candidata.

 

Les propostes les ha presentades la candidata a la presidència, Laura Borràs, en un acte telemàtic juntament amb el portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, i les membres de la llista de Junts a la circumscripció de Barcelona, Glòria Freixa i Neus Munté.

 

 

 

Barcelona, 9 de febrer de 2021