Laura Borràs: “Ens ha quedat clar que el lema de l’estat espanyol són els jutges. Fem que el nostre siguin les urnes, que les urnes siguin el jutge de la democràcia”

Junts per Catalunya ha celebrat un míting de campanya a Granollers aquest diumenge al vespre amb els consellers Meritxell Budó i Jordi Turull; el president Quim Torra i la candidata a la presidència Laura Borràs.  La candidata Laura Borràs ha aprofitat la presència del conseller Turull i el president Torra per denunciar la repressió que han patit els independentistes al llarg d’aquests tres anys, “aquestes són les seves armes, resoldre amb la seva llei el que no podem aconseguir amb la democràcia”. Per això ha fet una crida a votar Junts per Catalunya el 14-F, “ens ha quedat clar que el lema de l’estat espanyol són els jutges. Fem que el nostre siguin les urnes, que les urnes siguin el jutge de la democràcia”. La candidata ha qualificat el vot per Junts per com un vot decisiu per lluitar amb eficàcia i solvència contra la pandèmia, “és un vot que referma el mandat de l’1 d’octubre i la nostra determinació per fer d’aquest país una República independent”.

 

 

En l’acte també ha intervingut el conseller Jordi Turull que ha demanat el vot per Junts per Catalunya, “perquè es refermi el resultat de l’1 d’octubre; hem d’anar a la una, sense ideologies, nosaltres ho garantim de forma segura, hem d’anar a votar de forma segura perquè les eleccions no van de matisos, són una cruïlla”.

 

 

També el president Quim Torra ha intervingut en l’acte demanant el vot per la Laura Borràs: “Necessitem algú amb determinació, que sigui capaç de posar sempre la vida i la salut de les persones per davant. Determinació, sentit humanista de la política, anticipació, línia recta. Jo de tots els candidats només veig a la Laura Borràs amb aquestes qualitats”.

 

 

Una república per transformar el país

En l’acte també ha intervingut el candidat Joan Canadell, que ha emplaçat l’independentisme a treballar per la major transformació que ha fet Catalunya en els últims anys: “Fer una república catalana i fer que sigui un dels millors països d’Europa per viure-hi”. Per Canadell, això passa per “desenvolupar el nostre potencial econòmic, cultural, social, tot el potencial de país”, i ha assegurat que només es pot aconseguir amb un Govern fort i que tingui visió d’on vol anar. “No només tenim pla per la independència, tenim clar on volem que arribi el país”, ha reblat finalment.

D’altra banda, la consellera de la presidència, Meritxell Budó, ha celebrat que “el proper 14-F farem possible la millor política d’igualtat fent per primer cop presidenta de la Generalitat una dona, ho farem possible des de Junts per Catalunya, i amb ella, no amb Illa, farem camí transformar el nostre país”. Per això ha fet una crida a votar el proper diumenge, “per vèncer els dos enemics de la dispersió del vot i l’abstenció” i fer que Junts sigui la força més votada.

Finalment, el candidat Francesc de Dalmases ha elogiat els esforços del president Quim Torra i el seu executiu, en el qual també hi va haver la Laura Borràs, durant la pandèmia. Dalmases, a més, ha assenyalat que “nosaltres no volem triar entre projecte nacional i projecte social, és una falsa dicotomia. Som els de la coherència. Estem compromesos amb l’1 d’octubre i el progrés i benestar del país”.

 

Granollers, 7 de febrer del 2021