Laura Borràs: “El vostre vot pot ser decisiu perquè l’independentisme i Junts per Catalunya s’imposin aquest diumenge al PSC de Salvador Illa”

Junts per Catalunya ha celebrat l’acte final de campanya de Tarragona amb la presència del cap de llista per la demarcació, Albert Batet; el secretari general Jordi Sànchez; el conseller Jordi Turull; el president Carles Puigdemont i la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs.

 

 

En l’acte, la candidata ha apel·lat al vot de la gent de Tarragona perquè El vostre vot pot ser decisiu perquè l’independentisme i Junts per Catalunya s’imposin aquest diumenge al PSC de Salvador Illa. A més, Borràs ha assenyalant que el vot per Junts per Catalunya és el que suma per multiplicar, “el que mira endavant perquè ve d’un passat compartit. Us demano el vot per Junts per Catalunya perquè és el vot el que ha passat no sigui en va i el 155 no s’imposi davant de l’1 d’octubre”.

 

 

En l’acte, el president Carles Puigdemont ha demanat fer un últim fins el 14-F i que la ciutadania haurà d’escollir entre 155 o Junts per Catalunya. “Hem de fer que tots els vots que poguem recollir serveixin per aconseguir una victòria de Junts a Tarragona. Si guanyem aquí, guanyarem a tot Catalunya”, ha reblat. En aquest sentit el president Puigdemont ha demanat que l’esperit que s’imposi el 14-F sigui el de plantar cara, com l’1 d’octubre, com es fa des de Brussel·les, que el diumenge “amb el recompte de vots puguem dir que ho hem tornat a fer i no haguem de lamentar que el nostre vot no hagi contribuït a la victòria de l’independentisme”.

La victòria a Tarragona serà la victòria de Catalunya

El secretari general Jordi Sànchez ha demanat fer un últim esforç per aconseguir que Junts per Catalunya sigui la primera força a Tarragona i a la resta del país. “Volem guanyar les eleccions el 14-F per governar i per ajudar que el país tiri endavant. El nostre compromís és el d’un bon govern i la independència és una fita indestriable, i nosaltres estarem compromesos amb la independència”, ha assegurat i ha seguit subratllant que Junts per Catalunya “ofereix una aposta de Govern, un compromís de no mirar cap a un altre costat quan l’estat espayol se’ns posa al davant, d’acceptar el repte de la confrontació intel·ligent, sense oblidar la governança del dia a dia”.

D’altra banda, el conseller Jordi Turull també ha intervingut en l’acte i ha demanat als ciutadans de Tarragona que el 14-F sigui “una embranzida, no una frenada. Igual que a l’1 d’octubre no hi va haver frenada, hem de treballar perquè no hi hagi prou poder repressor per aturar Catalunya”. “Un partit polític que vol representar l’independentisme n’ha de ser catalitzador, no fre de mà”, ha dit finalment i ha instat la ciutadania a seguir amb una actitud de no resignació, de no renuncia, “ens volien residuals i devastats, i quan vas pel país hi ha més gent s país que mai”.

Finalment, el cap de llista per Tarragona, Albert Batet, també ha sentenciat que si no hi ha una victòria de Junts per Catalunya “és un vot que només facilita la victòria del PSC, és un vot que facilita la via de la involució, de la repressió i l’autonomisme. Això no forma part del tarannà del es nostres comarques a Tarragona”. És per això que ha conclòs que “ens comprometem a ser un vot exigent, a defensar les nostres terres, les nostres comarques i a fer-vos valer al Parlament de Catalunya. Fem sentir la veu de Tarragona, com a independentista i com a feminista, fent que la primera presidenta de Catalunya sigui la Laura Borràs”.

Tarragona, 11 de febrer del 2021