Laura Borràs carrega contra Salvador Illa: “Ha donat positiu en el test de la irresponsabilitat i ha donat negatiu en el test de l’exemplaritat. Aquest és el producte que ens envia el PSOE”

Junts per Catalunya ha celebrat l’acte final de campanya de Girona amb la presència de la cap de llista per la demarcació, Gemma Geis; el secretari general Jordi Sànchez; el president Carles Puigdemont i la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs.

 

 

 

En l’acte, la candidata ha carregat contra Salvador Illa: “Ha donat positiu en el test de la irresponsabilitat i ha donat negatiu en el test de l’exemplaritat. Aquest és el producte que ens envia el PSOE”. Borràs ho ha dit en referència al fet que el candidat del PSC, Salvador Illa, no es va fer el test d’antígens que els serveis de salut de TV3 van demanar als candidats en el debat d’ahir: “Aquest negativa l’inhabilita per ser president de la Generalitat”. D’altra banda, la candidata ha apel·lat al vot útil de Junts per Catalunya en la recta final de la campanya: “Tot el que fem és per aconseguir la independència. És l’única opció útil per Catalunya i l’única garantia d’un Govern independentista”. Per això, Borràs ha reiterat que des del Govern, amb Junts per Catalunya al capdavant, es treballarà per pal·liar els efectes de la crisi, però també per avançar cap a la independència.

 

 

El president Carles Puigdemont també ha fet una crida a la mobilització el proper 14-F, a mobilitzar el vot i a lluitar contra l’abstencionisme votant Junts per Catalunya: “Qui millor per plantar cara a la crisi que els que ja hem nascut plantant cara. No ens podem arronsar, només hi ha un camí i és una victòria clara de Junts, perquè si no, si Illa queda per davant, pot aconseguir que amb les complicitats del seu voltant, aconsegueixi el que Arrimadas no va aconseguir”.

 

 

Un programa per fer front a la crisi

En l’acte també ha intervingut el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, que ha posat en valor el programa i les propostes de Junts: “Experts sanitaris, experts en polítiques educatives, experts en polítiques d’impuls econòmic, asseguren que el nostre projecte està compromès amb el país, un país que necessita la independència per tirar endavant, per redistribuir la riquesa equitativament i per fer un model de societat homologable a la resta de societats europees”. Per això ha demanat el vot per la candidatura que encapçala la candidata Laura Borràs, perquè “només la Laura Borràs i el seu equip al Parlament som la garantia que hi hagi un govern independentista al país. Hi ha altres formacions independentistes, però tots els vots són legítims, però no tots seran útils al vespre amb el recompte. Només els vots de Junts que hagin donat la majoria guanyadora a la Laura Borràs i al projecte que lidera Carles Puigdemont, ens permetran encarar el futur amb la il·lusió que tenim”.

 

 

Finalment, la cap de llista de la demarcació de Girona, Gemma Geis, ha coincidit amb Jordi Sànchez destacant la “solvència” del programa electoral de Junts per Catalunya com la millor guia la propera legislatura “per aixecar les comarques gironines i el país de la crisi social i econòmica derivada de la crisi de la pandèmia”. Geis ha subratllat que la propera legislatura caldrà un perfil i un lideratge fort al capdavant de la Generalitat i ha reblat que ningú millor que Laura Borràs per encapçalar aquest lideratge.

 

 

Girona, 10 de febrer del 2021