Laura Borràs: “Amb la recollida d’avals i suports a tot el territori comencem el camí per guanyar les eleccions del 14-F”

Junts ha iniciat aquest diumenge una campanya de recollida de signatures per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya, amb més de 150 punts arreu del país

La candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha assegurat que “avui comença el camí per guanyar les eleccions del 14-F”, en referència a la campanya de recollida d’avals que s’ha posat avui en marxa per tal que Junts per Catalunya es pugui presentar als comicis del febrer. Borràs ha recordat que Junts és un partit nou que es presenta per primera vegada a unes eleccions al Parlament de Catalunya “i per poder guanyar-les necessitem signatures i per això la gent de Junts per Catalunya s’ha mobilitzat per demanar la confiança per poder-hi concórrer”.  La candidata n’ha parlat en un dels punts de recollida d’avals instal·lat a Barcelona, un dels més de 150 que s’han organitzat a tot Catalunya entre aquest diumenge i el proper diumenge, 3 de gener.

Laura Borràs també ha celebrat que avui comenci la campanya de vacunació de la Covid-19 “un motiu d’esperança i d’il·lusió col·lectiva que ens ha de permetre recuperar la salut i la normalitat a les nostres vides”. La candidata a presidir la Generalitat de Catalunya ha criticat, però, que malgrat les vacunes les aporta la Unió Europea i les distribueixen les comunitats autònomes “el govern espanyol, com sempre, miri de centralitzar el mèrit i la propaganda i hagi fet una cosa insòlita que no ha fet cap altre govern de la UE posar-hi la marca del govern espanyol”. 

Desplegament territorial per recollir avals

Entre aquest diumenge 27 de desembre i el proper diumenge 3 de gener, Junts per Catalunya ha organitzat més de 150 punts de recollida d’avals a diferents municipis del país. Al llarg d’aquest matí, diversos candidats hi han participat, com ara els caps de llista per Girona i Tarragona, Gemma Geis i Albert Batet, que han estat presents al punt de recollida de Figueres; la candidata i vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, i els candidats a les Terres de l’Ebre i Tarragona, Mònica Sales i Eusebi Campdepadrós, han participat en la campanya a Reus i Tarragona; mentre que els candidat a Lleida, Alt Pirineu i l’Aran, Jordi Fàbrega, Joan Cales Garcia i Cristina Casol han estat a la Pobla de Segur i a Lleida, respectivament. També a la demarcació de Barcelona s’han fet punts de recollida durant el matí a diversos districtes de la ciutat de Barcelona, i també a municipis com Sabadell, Terrassa, Vic, Sant Celoni o Molins de Rei. Tots els punts de recollida de signatures es poden consultar al web junts.cat.

Barcelona, 27 de desembre de 2020