La presidenta Laura Borràs i la vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, sumen esforços a la sectorial de Feminismes de Junts per Catalunya en un acte de conscienciació i suport sobre el patiment i l’erradicació de la violència masclista

La sectorial anima als afiliats de Junts per Catalunya a lluitar contra la xacra de la violència masclista

 

La sectorial Feminisme, LGTBI+ i Igualtat de Gènere i l’àrea de feminismes de Junts per Catalunya ha celebrat avui un acte de conscienciació i suport sobre el patiment i l’erradicació de la violència masclista, que ha comptat amb la participació de la presidenta Laura Borràs i la vicepresidenta de Junts i portaveu del grup municipal de Junts a Barcelona, Elsa Artadi

Aquest acte és el primer que la sectorial de feminismes organitza de manera mixta, amb la possibilitat de la presencialitat i en línia, com a acte de suport a les dones contra la violència i per a la divulgació de la  xacra insuportable que suposa per a la  nostra societat. 

AI voltant de les reflexions i manifestacions del dia 25 de novembre, la sectorial i l’àrea  de feminismes de Junts per Catalunya vol contribuir al coneixement i denúncia de les  actituds violentes de caire masclista. En l’acte s’ha presentat el concurs de microrelats contra la violència masclista. L’objectiu és fer visible les violències explícites i brutals, així com aquelles que resulten invisibles i normalitzades. Amb aquests microrelats es vol conscienciar, divulgar, fer pedagogia de la necessitat d’una lluita social transversal i total per a l’erradicació de la violència masclista. La sectorial convida als afiliats i afiliades de Junts a participar-hi. Els guanyadors i el lliurament de premis es farà al febrer. 

La sectorial anima a tots els afiliats i afiliades de Junts a Iluitar contra la xacra de la violència masclista, ja sigui com activistes o testimonis. 

 

Barcelona, 23 de novembre de 2021.