Junts reclama al Govern espanyol que executi les obres de l’estació intermodal de l’Aeroport de Reus

El senadors de Junts denuncien que aquesta obra porta més d’una dècada paralitzada, “impedint el desenvolupament econòmic i territorial de la demarcació de Tarragona”

El portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, i la senadora per Tarragona de Junts, Assumpció Castellví, han presentat al Senat una moció per reclamar al Govern espanyol que executi les obres de l’estació intermodal de l’Aeroport de Reus.

L’estació central intermodal de l’Aeroport de Reus és un projecte imprescindible en la vertebració del territori català. Es tracta d’una reivindicació històrica del conjunt de la demarcació de Tarragona que té com a objectiu millorar unes connexions en matèria d’infraestructures que són insuficients.

Malgrat ser adjudicada el 2009 per 54 milions d’euros amb l’objectiu de ser acabada en un termini de tres anys, l’estació porta paralitzada més d’una dècada, amb els terrenys adjudicats per la seva execució. Aquesta decisió, presa per “problemes pressupostaris” segons l’Executiu espanyol, ha resultat un obstacle per al desenvolupament econòmic i territorial de la demarcació de Tarragona.

Per tot això, els senadors i senadores de Junts per Catalunya han presentat una moció a la Comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Senat que insta el Govern espanyol a:

1. Executar les obres necessàries per la construcció de l’estació central intermodal de l’Aeroport de Reus.

2. Dissenyar un calendari en el qual el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana detalli els terminis fixats per la finalització d’aquest projecte.

 

 

 

Madrid, 20 d’abril de 2021