Junts presentarà una esmena a la totalitat perquè el delicte de sedició sigui derogat sense contrapartides

Nogueras sobre la reforma del delicte de sedició: “No serem còmplices del blanquejament del PSOE ni de l’estat espanyol”

“Tampoc ho serem de facilitar que es compleixi l’objectiu d’extradir al MHP Puigdemont”, assegura la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras

Junts s’oposa a la reforma del delicte de sedició que proposa el govern espanyol de PSOE i Podemos. “No serem còmplices del blanquejament del PSOE ni de l’estat espanyol”, ha assegurat aquest matí en roda de premsa, la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras. “Tampoc ho serem de facilitar que es compleixi l’objectiu d’extradir al MHP Puigdemont”, hi ha afegit. La diputada ha assegurat que “no es pot acceptar que la contrapartida a pagar per aquesta proposta sigui acceptar limitar encara més els drets fonamentals”.

Junts és contrari a aquesta reforma i presentarà una esmena a la totalitat amb un text alternatiu perquè el delicte de sedició sigui derogat sense contrapartides. “És fer por a totes aquelles persones que volen seguir lluitant per la independència. És evident que ERC ha escollit el PSOE i que ha escollit també limitar les capacitats polítiques dels dirigents catalans a partir d’ara i en un futur”, ha assegurat Nogueras.