Mònica Sales

Junts per Catalunya registra la reprovació del conseller Campuzano 

Sales: “L’ús partidista del Govern és inadmissible”

El grup parlamentari de Junts per Catalunya, Mònica Sales, ha registrat la reprovació del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per haver anunciat un acord per la construcció d’una nova residència amb el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet. “Aquest ús partidista i electoralista que Esquerra fa del Govern és inadmissible, amb un nul respecte a les institucions i als votants”, ha advertit la portaveu, Mònica Sales, en una atenció als mitjans. “Aquestes pràctiques són pròpies d’un govern sectari, que pensa més en el partit que en el país”, ha afegit.

La portaveu ha advertit que “la construcció de residències i la planificació de places no pot regir-se per criteris electorals, com ha demostrat el conseller Campuzano”, sinó per criteris tècnics i necessitats territorials. 

Sales ha afirmat que ahir, durant la sessió de control, el president del grup parlamentari, Albert Batet, va demanar que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, desautoritzés el conseller i no ho va fer. Per tant, “amb aquesta posició, el president Aragonès avala l’acord del conseller Campuzano amb Gabriel Rufián a Santa Coloma de Gramenet”, ha dit.

A més, ha recordat que Junts per Catalunya va ser el primer partit a registrar la petició de compareixença urgent del conseller Campuzano i, després, s’hi van sumar la resta de grups parlamentaris a la comissió de Drets Socials, excepte Esquerra. “Però no ho farà fins al 24 d’abril, més d’un mes després d’aquest anunci inacceptable i amb això el Govern també demostra l’escàs respecte que té cap al Parlament”, ha denunciat.

Per tant, “no hi ha voluntat de donar explicacions de manera urgent al Parlament, no veiem voluntat de rectificar i, encara menys, de demanar disculpes. Per això, avui hem registrat la reprovació del conseller Campuzano”, ha sentenciat la portaveu del grup parlamentari.