Anna Erra

Junts per Catalunya lamenta que el Govern no prevegi cap gran actuació de millora en centres educatius del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Pirineu

Junts per Catalunya denuncia que el Departament d’Educació no contempli cap gran actuació de millora en centres educatius a gran part del territori català. Les principals actuacions es concentren en l’àrea del Barcelonès i Gironès. A les comarques de Tarragona, les Terres de l’Ebre, Lleida i Pirineu no hi ha prevista cap gran actuació en centres educatius. Les ciutats i pobles més afectats es troben a les comarques de Tarragona i Lleida on només hi ha quatre actuacions previstes.  

Segons el pla aprovat pel Govern de la Generalitat es destinaran 98 milions d’euros a 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius arreu de Catalunya. Per Junts per Catalunya, la ciutadania de Catalunya ha de disposar dels mateixos serveis, visqui on visqui. Les diferències entre territoris no ajuden a tenir una homogeneïtat territorial.

Davant aquesta manca d’actuacions de millora en centres educatius, Junts per Catalunya presentarà una bateria de preguntes a la comissió d’Educació per tal de saber els motius i criteris que han portat al Departament d’Educació a prendre aquesta decisió discriminatòria amb part del territori.