Junts per Catalunya fa una crida a refer la unitat estratègica

La portaveu i vicepresidenta de la formació, Elsa Artadi, lamenta la pèrdua de l’escó de Pau Juvillà “fruit de la ingerència d’un òrgan administratiu, la JEC, que ha atemptat contra la sobirania del Parlament”

 

Junts per Catalunya fa una crida al conjunt de l’independentisme a refer la unitat estratègica, “perquè no es tornin a produir situacions com les d’aquesta setmana”. En roda de premsa, la portaveu i vicepresidenta de la formació, Elsa Artadi, ha lamentat la pèrdua de l’escó del diputat de la CUP, Pau Juvillà, “fruit de la ingerència d’un òrgan administratiu, la JEC, que ha atemptat contra la sobirania del Parlament”. Artadi ha afirmat que l’independentisme ha de fer “autocrítica” sobre la manca d’unitat exhibida durant la setmana passada i que cal buscar una estratègia conjunta: “fem autocrítica per la part que ens toca, hem de tenir més espais de confiança per fer aquesta reflexió conjunta del moviment independentista”

Sobre l’actuació de la presidenta Laura Borràs, Artadi ha refermat una vegada més el suport de Junts a la presidenta i ha afirmat que amb el cas de Pau Juvillà “la trajectòria és diferent perquè es buscava un resultat diferent. Aquí hem de fer una reflexió sobre com procedim conjuntament”.

En relació a l’actuació dels funcionaris, Artadi ha afirmat que sabien l’amenaça directa que rebien de la JEC, però què han fet i què no, no ho saben. “En el ple del dia 3 s’admet a tràmit la delegació de vot de Juvillà. Avui la presidenta ha parlat que mirarà què ha passat i què no” i ha remarcat que “seguim on som, creiem que s’ha de tirar endavant conjuntament i el que no ens podem quedar és a mig camí”.  

 

Barcelona, 7 de febrer de 2022.