Junts per Catalunya arrenca el procés de creació del partit i actualitza la seva imatge

Es posa en marxa un web d’inscripcions amb un formulari per afiliar-se al partit que permetrà participar en la construcció del nou espai

També s’ha presentat la nova imatge de Junts per Catalunya, que passarà a ser de color verd i la paraula ‘Junts’ prendrà el protagonisme

Junts per Catalunya arrenca el període congressual de creació del nou partit polític que s’iniciarà el proper dissabte 25-J i que s’allargarà fins al 3 d’octubre. En una roda de premsa telemàtica, Elsa Artadi i Marta Madrenas, dues de les impulsores del projecte, han explicat que “necessitem un partit organitzat. Ha de ser una eina que ens ha de permetre governar el dia a dia, pel benestar de la ciutadania, per tenir una economia millor i per la sostenibilitat del nostre futur i, alhora, seguir treballant incansablement per la independència de Catalunya”.  La nova formació oferirà la possibilitat que els afiliats puguin participar en tota la presa de decisions, des de donar forma organitzativa al partit, la configuració de llistes fins a l’elaboració del programa electoral.

En aquest sentit, totes les persones que vulguin participar en aquest període congressual podran inscriure’s al web junts.cat, on hi ha el l’escrit fundacional de Junts, amb el formulari per afiliar-se al partit. “Aprofitem, doncs, per fem una crida a tothom qui vulgui treballar per la independència, que no vulgui doblegar-se, i que vol treballar perquè Catalunya sigui un país millor, per a tothom, de benestar, de progrés econòmic i social, modern i sostenible a sumar-se a aquest projecte”, ha apuntat Marta Madrenas.

Evolució de la imatge de Junts per Catalunya: pren força la paraula Junts i el color passa a ser verd

La imatge de Junts per Catalunya també evolucionarà i la protagonista passarà a ser la paraula Junts “un concepte que ens ha acompanyat durant aquests més de dos anys i mig, que ens identifica i que és l’element que sempre hem apel·lat”, ha apuntat Artadi. Per encarar aquesta nova etapa de Junts per Catalunya, “és el moment, ara que som partit polític, de tenir un únic logotip que ens identifiqui a tots, que permeti homogeneïtzar les diferents maneres d’expressar-nosha puntualitzat Elsa Artadi.

També canvia el color corporatiu a verd, amb l’objectiu de trobar un color diferenciat de la resta de formacions polítiques actuals i que vol remarcar que el projecte de Junts per Catalunya és un projecte vinculat amb la sostenibilitat. “És un color que ens recorda al mediterrani, però que també mirant a Europa, a l’exili” ha apuntat Madrenas, “i amb la voluntat de ser una Catalunya profundament compromesa amb el projecte d’una Europa de drets i llibertats, amb una Unió Europa que els garanteixi de manera efectiva”.

Barcelona, 18 de juliol de 2020