Junts per Catalunya arrenca a Granollers la precampanya per a les municipals del 2023

L’acte, sota el lema “Junts, per Catalunya”, “Preparats a Granollers”, dóna el tret de sortida a una cinquatena d’actes que farà la formació arreu del país

 

Junts per Catalunya ha celebrat aquest dissabte 23 d’octubre a Granollers el primer acte de la precampanya per a les municipals del 2023, que serà el primer d’una cinquantena d’actes que farà Junts arreu del país, fins al juliol del 2022, sota el lema “Junts, per Catalunya”, juntament amb el concepte “Preparats”. L’objectiu de la campanya és ser la primera força municipalista per tirar endavant el projecte polític de la independència. 

A l’acte hi han assistit la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis; la portaveu al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras; el secretari d’organització de Junts per Catalunya, David Saldoni; el coordinador de territori i l’alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia; l’alcalde de Les Franqueses del Vallès, Francesc Colomer; i el portaveu de Junts a Granollers, Àlex Sastre

Durant els parlaments, la consellera Gemma Geis ha destacat que per guanyar les municipals necessitem fortalesa, que s’aconsegueix a través dels ajuntaments: tenim alcaldes de molta proximitat que estimen el seu territori” i ha afegit que “la independència no serà possible sense la solvència de Junts per Catalunya”. En la mateixa línia, el secretari d’organització, David Saldoni, ha anunciat que “les portes de Junts estan obertes per sumar al projecte les millors persones” i que “des de tots els llocs treballem per fer grans municipis i un gran país”.

Per la seva banda, la portaveu al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras, ha volgut valorar l’actualitat: “On estaven els de Podemos quan Marchena va retirar l’acta de diputat a Homs o als líders que vam escollir nosaltres? Miraven cap a una altra banda” i ha elevat la tasca de l’independentisme, que ha dit “és l’únic moviment que ha batallat la ignomínia”.

Al seu torn, els líders territorials han posat l’accent en la proximitat que suposa fer política des del territori. L’alcalde Francesc Colomer ha reclamat la necessitat que “un alcalde i un regidor tinguin proximitat amb la gent”. Per la seva banda, el coordinador i alcalde, Raül García, ha assegurat que “el millor lloc per treballar per les persones és la política municipal”, i el portaveu, Àlex Sastre, ha remarcat que “hem de posar el talent local al servei de projectes de país”.

 

Granollers, 23 d’octubre de 2021.