Junts per Catalunya aconsegueix introduir millores a la llei d’interins

Pagès assegura que “el vot en contra de Junts i altres grups a l”Icetazo’ ha forçat la negociació amb el Govern espanyol per millorar la llei”

 

El portaveu de Justícia de Junts per Catalunya al Congrés, Josep Pagès, ha defensat aquest dijous el vot favorable a la Llei d’interins, després d’haver aconseguit introduir millores a través de diferents esmenes. “Hem aconseguit substituir el sistema d´oposicions per un concurs de mèrits, obrint les portes a que els treballadors públics temporals puguin posar en valor els seus anys d´experiència“, ha destacat en la seva intervenció.

 

Així mateix, Junts també ha introduït mesures per facilitar que aquelles persones amb oposicions aprovades, però sense plaça, puguin aprofitar aquesta circumstància en els processos de selecció. “Totes aquestes millores s’aplicaran també als treballadors temporals del sector públics“, ha insistit.

 

Pagès ha recordat que Junts per Catalunya i altres grups van votar en contra d’aquest Decret fa uns mesos, l’Icetazo, i que gràcies a això “ara s’ha forçat la negociació amb el Govern espanyol” per millorar la llei: “Hem evitat la pèrdua massiva de llocs de treball de treballadors públics temporals, especialment en col·lectius molt feminitzats com l’educació o la sanitat”.

 

 

 

 

Madrid, 2 de desembre de 2021