Junts obre una bústia d’incidències pels afectats pel nyap de les oposicions

El grup parlamentari ha demanat noves compareixences i no descarta sol·licitar una comissió d’investigació

Junts per Catalunya ha obert una bústia de correu electrònic perquè totes aquelles persones que van patir retards, cancel·lacions d’exàmens o fins i tot dificultats per garantir el seu anonimat durant el concurs d’oposició del 29 d’abril, puguin exposar la seva situació. L’adreça de correu electrònic oberta a totes les persones afectades és incidenciesoposicions@junts.cat

En la mateixa línia, Junts ha demanat noves sol·licituds de compareixença per tal de saber tot el que va passar en les proves d’oposicions, després d’unes explicacions de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que no “no van ser suficients ni transparents”, segons la diputada Glòria Freixa. Per aquest motiu, s’ha demanat la compareixença del gerent de l’empresa Cegos, de la secretària general de la Presidència; la secretària d’Administració i Funció Pública; de l’exdirectora General de Funció Pública; i de l’exsecretari d’Administració i Funció Pública. Tot i les peticions de compareixences, Junts no descarta una comissió d’investigació en funció de la informació que es rebi.

“No podem acceptar la mala gestió del Govern amb les oposicions i seguim sense veure assumpció de responsabilitats davant d’aquest desastre”, ha advertit Freixa. “Les oposicions són sagrades i calen les màximes garanties”, ha asseverat la diputada. “No volem que les més de 13.500 famílies afectades tornin a patir les conseqüències d’una mala gestió”, ha conclòs.