Junts ja té enllestides més de 600 llistes per a les eleccions municipals

Serà el partit polític que liderarà la coalició amb més suma de partits a Catalunya

Junts ja ha presentat més de 600 llistes per a les eleccions municipals, amb l’objectiu d’arribar-ne a les 800. Ho han explicat en roda de premsa el secretari d’organització, David Torrents i el responsable de política municipal, David Saldoni.

Saldoni ha tret pit que “Junts serà el partit polític que liderarà la coalició amb més suma de partits a Catalunya. En aquest moment estem treballant amb més d’una vintena de partits polítics, entre locals i supramunicipals, amb els quals hem anat signant acords”. En aquest sentit, el partit no tanca la porta a tenir més acords en els propers dies. El pròxim 6 de maig Junts farà una gran trobada a Barcelona amb tots els candidats i candidates, per poder fer una demostració de força municipalista.

El responsable de política municipal ha explicat que “en aquestes eleccions municipals hem treballat amb un doble objectiu, primer aconseguir les 800 candidatures. I el segon objectiu: sumar i agrupar, intentar superar les sigles de Junts per poder fer una oferta electoral on els ciutadans se sentin representants, on vegin solvència i independència”. Un dels exemples d’aquests acords és Impulsem Penedès o Impulsem Lleida. 

En la mateixa línia, el secretari d’organització, David Torrents, ha destacat que “Per primera vegada ens presentem a les eleccions municipals. Junts som un partit netament municipalista. La marca de Junts es defineix per la bona gestió i tindrem els millors al capdavant de les alcaldies del país”. El també candidat a Badalona ha afirmat que un dels objectius és créixer a l’àrea metropolitana de Barcelona i també a les altres àrees metropolitanes del país. 

 

Barcelona, 3 d’abril de 2023.