Junts es compromet a fer possible la renovació del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

El diputat Josep Riera ha expressat el suport a la direcció actual mentre estigui en funcions “perquè hi ha projectes importants a fer”

El grup parlamentari de Junts per Catalunya s’ha compromès a fer possible la renovació del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). “Els grups parlamentaris ens toca fer la feina. Ja estem tardant massa i, des de Junts, hi estem compromesos”, ha dit el diputat Josep Riera en resposta a la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, qui ha expressat que “ha arribat el moment de renovar el consell de govern de la corporació”.

 

Durant la comissió de control de la CCMA al Parlament, Riera també ha traslladat tot el suport a la direcció actual mentre estigui en funcions “perquè hi ha projectes importants a fer”, com el projecte Bon Dia Televisió, la plataforma de continguts audiovisuals impulsada conjuntament amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB). En aquest sentit, el diputat de Junts per Catalunya ha remarcat que es tracta “d’un reconeixement de l’espai comunicatiu català compartit i que el projecte és un camp base per a la reciprocitat”.