Albert Batet

Junts enviarà avui una proposta al president Aragonès amb concrecions, garanties i terminis sobre el compliment de l’acord de govern

El president del grup parlamentari, Albert Batet, ha fet una crida a seguir el camí de l’1 d’Octubre

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha anunciat avui en la seva rèplica al president Aragonès durant el Debat de Política General que avui Junts li traslladarà una proposta amb concrecions, garanties i terminis sobre el compliment de l’acord de Govern. “La millor garantia d’estabilitat, de respectar les institucions i la democràcia és complir els acords. Encara som a temps d’arreglar-ho”, ha assegurat Batet. 

El diputat ha manifestat el compromís sòlid de Junts per treballar i defensar “els principis pels quals la ciutadania ens va fer confiança i ens va votar a les eleccions”. A parer seu, “tenim l’obligació de complir l’encàrrec que Junts va rebre de la ciutadania a les eleccions de fa un any i mig, però sobretot tenim el deure de complir amb el mandat dels catalans i catalanes, del 52% que van demanar-nos que avancem cap a la independència”. 

Batet ha recordat que “demà farà cinc anys de l’1 d’Octubre i sabem que va costar molt arribar-hi, però es va imposar sentit de transcendència i d’anar tots a l’una que ens va fer imparables”. “Empeltem-nos d’aquest esperit. L’1 d’Octubre és el camí”, ha conclòs. 

D’altra banda, en l’inici de la seva intervenció, Batet ha expressat el suport del grup parlamentari al vicepresident Jordi Puigneró i ha assegurat que “no compartim la decisió, és difícil d’entendre en el context dels esdeveniments”.