Mònica Sales

Junts demana la compareixença de la consellera Vilagrà perquè doni explicacions sobre el desgavell en les oposicions a la Generalitat

El grup parlamentari critica que el Govern centrifugui responsabilitats a l’empresa subcontractada

El grup parlamentari de Junts per Catalunya registrarà la petició de compareixença de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, perquè doni les explicacions oportunes al Parlament sobre el desgavell i la mala gestió de les proves d’oposició per ser funcionari de la Generalitat.

Junts per Catalunya considera que l’Executiu del president Aragonès ha de donar totes les explicacions oportunes al desgavell que es va originar ahir dissabte, on 13.581 treballadors de la Generalitat es van veure afectats per la pèssima gestió de les proves. “És inadmissible el que van patir ahir més de 13.500 funcionaris. Un cop més el Govern ha tornat a centrifugar responsabilitats culpant a l’empresa subcontractada. És el Govern qui ha supervisar el procés per garantir-ne el correcte funcionament”, ha lamentat la portaveu del grup parlamentari de Junts, Mònica Sales, qui ha assegurat també que “s’està institucionalitzant la incompetència”. Per aquest motiu, ha assegurat que el grup parlamentari, a més de demanar la compareixença de la consellera, també registrarà preguntes parlamentàries per tal d’esclarir els fets i que s’assumeixin responsabilitats.

 

Barcelona, 30 d’abril