Junts crida a votar per Catalunya el 23J perquè no guanyi Espanya

La portaveu i candidata Miriam Nogueras afirma que amb el que ha passat a Barcelona s’ha comprovat que “el vot útil per Espanya és el vot inútil per Catalunya” 

Xavier Trias: “Els hem de dir que ja n’hi ha prou. No estem disposats a que ens humiliïn i ens maltractin i que cada dia ens facin més dependents”

 

https://www.youtube.com/watch?v=E-c0_zvJSYI

La candidata Miriam Nogueras ha animat a la ciutadania a votar el 23J perquè “si no sortim a votar, guanyarà Espanya”, per dir “no a aquesta Espanya que va fer ahir això a Barcelona”, i perquè “si tu no hi vas, ells sumen”. En aquest sentit, ha reivindicat Junts com “el vot útil per Catalunya”

La portaveu i candidata el 23J ho ha dit en el marc del Consell Nacional de Junts celebrat avui a Barcelona, on els consellers han ratificat les llistes a les eleccions generals. “El que ha passat aquests darrers quatre anys a Madrid, el que ha passat ahir a Barcelona, és el que porta passant els darrers quaranta anys, i si no ens posem les piles, és el que passarà a Catalunya. Això va de regne d’Espanya o Catalunya”, ha avisat la portaveu al Congrés. En la mateixa línia, ha alertat que “Espanya sempre escull Espanya. Espanya ni abandona ni s’absté”. Per això ha afirmat que “toca reprendre la iniciativa, i toca fer-ho plegats, perquè si no anem plegats, ens penjaran per separat”

Xavier Trias, per la seva banda, ha assegurat que “tenim l’obligació de guanyar les pròximes eleccions”, perquè “els hem de dir que ja n’hi ha prou. No estem disposats a que ens humiliïn i ens maltractin i que cada dia ens facin més dependents”. En aquest sentit, ha assegurat per guanyar “hem de ser capaços de lluitar i ara és el moment. Des de la confrontació intel·ligent i al costat de la gent, no des de la ràbia i el rencor. Hem d’estar units, anar junts i fer un front important a Madrid”.

Trias també ha valorat la seva victòria, malgrat no haver aconseguit l’alcaldia: “hem lluitat i hem guanyat. No sóc l’alcalde, però hem aconseguit fer un grup municipal molt fort”

 

Barcelona, 18 de juny de 2023.