Junts al Senat millora la inclusió i l’accés a la feina de totes les persones

El senador Josep Maria Cervera ha aconseguit que dues esmenes quedin incorporades a la Llei d’Ocupació

 

Junts per Catalunya ha aconseguit millorar al Senat, mitjançant l’aprovació de dues esmenes, la inclusió i l’accessibilitat al mercat de treball de totes les persones, fent especial èmfasi a aquelles amb discapacitat o amb trastorn de l’espectre de l’autisme. “Cal garantir l’atenció personalitzada i de qualitat que es pretén aconseguir”, ha assegurat el senador Josep Maria Cervera, qui ha defensat les esmenes de Junts al Projecte de llei de l’Ocupació en el ple d’aquest dimecres a la cambra alta.

Una de les millores que ha proposat Junts promou que “es garanteixi l’accessibilitat universal a totes les eines tecnològiques dissenyades per assegurar d’aquesta manera la participació i inclusió de totes les persones, especialment a aquelles amb discapacitat, a l’empresa ordinària”. D’una altra banda, Junts va més enllà i aconsegueix blindar la inclusió de totes les persones i incorpora al text de la llei que “s’inclourà formació específica en accessibilitat cognitiva per a atendre les especials necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn de l’espectre de l’autisme”.

El projecte de Llei serà retornat al Congrés on s’hauran de ratificar totes les incorporacions i seguir així el tràmit legislatiu.

 

 

 

Madrid, 8 de febrer de 2023