Josep Rull: “Transformem l’espai de Junts per Catalunya en un partit polític perquè sigui molt més útil per la llibertat de Catalunya”

El conseller ha reivindicat Junts per Catalunya com l’espai polític “que representa la centralitat de l’independentisme”

El conseller Josep Rull, en una entrevista al programa FAQS de TV3, ha defensat la transformació de Junts per Catalunya en un partit polític per així tenir “una eina més útil per l’ideal de la llibertat de Catalunya” així com  “una eina de govern sòlida i solvent al servei de les famílies, les empreses i dels 7,5 milions de catalans”. Segons ha afirmat el conseller, “l’espai de Junts per Catalunya ja existeix i està format per tots els votants i els més de 3.000 electes arreu del territori”. Per això, Rull defensa que ara és el moment de “transformar en un partit polític aquest espai que representa el carril central de l’independentisme”.

Així mateix, i en el primer cap de setmana d’aplicació del tercer grau penitenciari, el conseller Rull ha denunciat la repressió que exerceix l’Estat espanyol contra el moviment independentista i ha recordat que “l’objectiu de la repressió és estendre la por per paralitzar-nos” i “neutralitzar l’independentisme des de la nostra divisió interna”. Malgrat tot, el conseller ha assegurat que tot i que l’Estat espanyol “se n’ha sortit a l’hora de posar moltes traves a la normalitat institucional i democràtica de Catalunya, no ha aconseguit alterar la majoria de gent d’aquest país que vol que aquesta nació decideixi pacíficament el seu futur”.

Sant Joan Despí, 18 de juliol de 2020