Elsa Artadi és la candidata de Junts a l’alcaldia de Barcelona el 2023

Aquesta tarda a les 16 hores s’ha acabat el termini per a la recollida d’avals, i en superar el mínim establert amb escreix la CMT de Barcelona ha proclamat Artadi candidata

La portaveu i vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, també presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona, és des d’avui la candidata de Junts a l’alcaldia de Barcelona per a les eleccions municipals del 2023.

Seguint el calendari que estableix el reglament d’elecció de candidats als propers comicis locals, i un cop aquesta tarda ha finalitzat el termini de presentació d’avals de les primàries de Junts per Catalunya per a escollir el cap de llista a les eleccions municipals de Barcelona, la Comissió Municipal Territorial (CMT) de la capital del país ha proclamat Elsa Artadi com a candidata.

Elsa Artadi ha superat amb escreix el 20% d’avals mínims necessaris de les persones afiliades del partit a la ciutat de Barcelona; aquest percentatge, de fet, es va assolir abans de les primeres 48 hores. Un cop evidenciats els avals suficients, en base a l’article 10 del Reglament de Primàries de Junts, la CMT de Barcelona ha decidit no seguir amb el procediment de primàries establert, atès que hi ha una sola candidatura. Així la CMT ha acorda avui  proclamar com a candidata a les eleccions a l’alcaldia de Barcelona Elsa Artadi.

Aquest resultat demostra la cohesió del partit a Barcelona al voltant del lideratge d’Elsa Artadi i de la necessitat d’assolir el canvi a Barcelona per posar fi al mal govern de comuns i socialistes.

 

Barcelona, 3 de febrer de 2022.