Els afiliats de Junts per Catalunya avalen amb un 83% dels vots l’acord de govern amb Esquerra Republicana

El president del Grup parlamentari i la portaveu, Albert Batet i Gemma Geis, traslladen a la presidenta Borràs el vot de Junts a la investidura de Pere Aragonès

Els afiliats de Junts per Catalunya han avalat amb un 83% dels vots (3.364 vots) l’acord de govern entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. Un 17% de les persones que han participat en la consulta (689 persones) han emès un vot contrari a l’acord. En la consulta telemàtica que s’ha celebrat entre ahir dimarts i aquest dimecres han participat un total de 4.053 persones (un 62,18 % del cens, que era de 6.528 persones). D’aquesta manera, els afiliats de Junts per Catalunya han avalat àmpliament l’acord de legislatura entre les dues formacions que havia aprovat per unanimitat i proposat l’Executiva del parit. 

Una vegada coneguts els resultats, el president del Grup parlamentari, Albert Batet, i la portaveu, Gemma Geis, s’han reunit amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs, en la roda de consultes per proposar un candidat a la presidència de la Generalitat. En la trobada els representants de Junts han traslladat a la presidenta els resultats de la votació i l’ampli aval de les bases a l’acord, així com el suport del grup parlamentari de Junts per investir Pere Aragonès president de la Generalitat. 

Barcelona, 19 de maig de 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram