El grup parlamentari de Junts per Catalunya es reuneix amb la presidenta Erra

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, i seva la portaveu, Mònica Sales, s’han reunit aquesta tarda amb la presidenta del Parlament, Anna Erra, en el marc de la primera ronda de trobades amb els diferents grups parlamentaris. 

A la reunió, s’han abordat els principals temes de l’agenda parlamentària com la necessitat de defensar la sobirania del Parlament de Catalunya davant les ingerències de judicials i polítiques de Madrid. En aquest sentit, han coincidit en el fet que Catalunya necessita institucions fortes i estables. 

D’altra banda, Batet i Erra també han destacat la importància de celebrar el ple monogràfic sobre educació impulsat per Junts per Catalunya, previst per l’última setmana de juny. En aquest sentit, Batet ha traslladat a la presidenta la preocupació del grup parlamentari pels mals resultats del sistema educatiu català i la voluntat de Junts per Catalunya per treballar per revertir la situació des de la responsabilitat i amb propostes constructives, en la línia del que ha fet en la lluita contra la sequera. 

 

Barcelona, 13 de juny 2023