Jornada de treball del grup parlamentari de Junts per Catalunya a Valls

El Grup Parlamentari de Junts per Catalunya aborda el nou període de sessions en una jornada de treball avui a Valls

La reunió serveix per preparar iniciatives parlamentàries per resoldre les necessitats de la gent, per generar oportunitats arreu del país i per avançar cap a la independència

 

El Grup Parlamentari de Junts per Catalunya ha celebrat una jornada de treball avui a Valls per abordar el nou període de sessions que ara comença al Parlament. Amb la voluntat de mantenir una actitud constructiva i positiva, la reunió ha servit per preparar iniciatives parlamentàries que, durant els pròxims mesos, donin resposta a les necessitats de la gent en un context econòmic i social difícil, generin oportunitats arreu del país i permetin avançar cap a la independència.

La reunió  ha estat encapçalada pel president del grup parlamentari, Albert Batet, la presidenta Laura Borràs, la portaveu del grup parlamentari, Mònica Sales, i el vicepresident i portaveu del partit, Josep Rius.

La sessió ha servit per plantejar les línies generals de l’acció del grup parlamentari “davant la manca de capacitat de gestió per part del Govern d’Esquerra”, tal com ha destacat el president del grup parlamentari, Albert Batet. Així mateix, ha subratllat que cal “seguir posant de manifest que la repressió política de l’independentisme continua”. 

En sintonia, la presidenta Borràs ha assenyalat que, des de Junts per Catalunya, “no hem de permetre que la ciutadania s’acostumi a tenir un govern en minoria i que practica l’autonomisme de manera permanent”.

En la mateixa línia, la portaveu, Mònica Sales, ha afirmat que aquesta jornada s’ha celebrat “amb la voluntat de trobar eines per seguir treballant de la millor manera per ajudar la gent i no deixar ningú enrere”

A més, Sales ha afirmat que el grup parlamentari “continuarà donant resposta als reptes dels pobles, les ciutats i les comarques per garantir el progrés i el benestar a tots els racons del país”