El Govern acorda, a proposta de la conselleria de Justícia, instar l’Estat espanyol a obrir una comissió d’investigació sobre els atemptats del 17A

Els consellers de Junts, de manera unànime, han donat suport a la proposta

El Govern de la Generalitat ha acordat avui, a proposta de la conselleria de Justicia, instar a l’Estat espanyol a obrir una comissió d’investigació sobre els atemptats del 17 i 18 d’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, arran les declaracions de l’excomissari de policia, José Manuel Villarejo, davant l’Audiència Nacional el passat 11 de gener. Villarejo va dir que “es volia donar un petit ensurt a Catalunya”, però el CNI “va calcular malament les conseqüències”.

A més d’això, l’Executiu demana al president Pedro Sánchez que informi al president de la Generalitat de les diferents actuacions d’investigació fetes o previstes i que es modifiqui l’actual llei espanyola de secrets oficials.

Els consellers de Junts per Catalunya de manera unànime, han donat suport a la proposta. El Govern considera que és necessari que s’obri una investgació per esclarir la veracitat de les declaracions de l’excomissari Villarejo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram