El conseller Lluís Puig presidirà la Mesa del Congrés de Junts per Catalunya amb un 96,8% dels vots

Formaran part de la Mesa Elena Fort i Montse Rosell com a vicepresidentes, i Raül Garcia, Imma Gallardo, Jordi Sendra, Glòria Freixa, Ricard Pérez i Meritxell Masó com a vocals

En les votacions telemàtiques, han participat un total de 1.545 afiliats, que representen un 53,5% del cens 

Els afiliats de Junts per Catalunya han escollit amb un 96,8% de vots el conseller Lluís Puig com a president de la Mesa del Congrés del partit. La Mesa també estarà formada per Elena Fort i Montse Rosell com a vicepresidentes; i Raül Garcia, Imma Gallardo, Jordi Sendra, Glòria Freixa, Ricard Pérez i Meritxell Masó com a vocals. La proposta de presidència d’aquest òrgan ha rebut un total de 1.496 vots favorables (96,83%), 13 en contra (0,84%), 23 abstencions (1,49%) i 13 vots en blanc (0,84%).  

Entre les 15 hores d’ahir dissabte i les 15 hores d’aquest diumenge, han votat de manera telemàtica 1.545 persones afiliades, un 53,4% del cens que, per a aquesta ocasió, era de 2.893 afiliats. En aquestes primeres votacions, s’han validat o ratificat diversos documents i estructures que serviran de base per articular Junts per Catalunya com a partit al llarg de les 10 setmanes que durarà aquest procés. (Resultats en una imatge annexa)

Lluís Puig, com a president de la Mesa, ha traslladat els resultats de les votacions als afiliats que han participat en les votacions i s’hi ha adreçat per carta per assegurar que al llarg del període de constitució de Junts per Catalunya “la Mesa treballarà amb una escrupolosa neutralitat; vetllarà pel compliment estricte dels diferents reglaments i garantirà una pulcra transparència durant tot el Congrés”.  

El nou president de la Mesa del Congrés de Junts per Catalunya ha apel·lat a la participació activa dels afiliats durant aquest procés per poder “construir un instrument sòlid i útil amb el compromís d’assolir la independència de Catalunya, com a millor eina per garantir el benestar, el progrés i la llibertat”.

Barcelona, 26 de juliol de 2020