Eduvigis Beltran s’endú el primer premi del concurs de microrelats sobre la violència masclista, organitzat per la sectorial de Feminisme, LGTBIQ+ i Igualtat de gènere!

El concurs ha rebut 60 microrelats. Els altres premiats han sigut ‘Demà als diaris’ de Núria Oliva i ‘És una nena’ d’Alexandra Puig

 

Eduvigis Beltran s’ha endut el primer premi del concurs de microrelats sobre la violència masclista, organitzat per la sectorial Feminisme, LGTBIQ+ i Igualtat de gènere. La sectorial ha organitzat el concurs de microrelats ‘25N: Reflexions sobre la violència masclista’ per conscienciar sobre la xacra que suposa aquesta violència. El concurs ha rebut 60 microrelats en total i els altres premiats han sigut ‘Demà als diaris’ de Núria Oliva i ‘És una nena’ d’Alexandra Puig

La sectorial de Feminismes ha volgut plasmar en el primer concurs de microrelats un treball col·lectiu, d’experiències viscudes o recreades, de reflexió i que té una continuïtat en el temps, més enllà dels dies commemoratius com el 25 de novembre o el 8 de març. L’objectiu era fer visibles i reconeixibles les violències explícites i brutals, així com aquelles que resulten tot sovint invisibles. 

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera; la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró; i la secretària segona de la Mesa del Parlament i secretària de Feminismes de Junts, Aurora Madaula, han fet entrega dels premis. A més de les tres premiades, s’ha fet la menció a la qualitat literària, per ‘La màscara’ de Benjamín Martos, entregat per Núria Viñas, responsable de la sectorial de Feminismes. I també s’ha fet la menció a la sororitat a ‘Avui és el dia’ de Lurdes Àvila, lliurat per Noemí Llorens, per part de l’executiva. 

Els premis rebuts consisteixen en lots de productes literaris a escollir pels autors per un valor de 200, 150 i 100 euros per a cada un i una peça escultòrica commemorativa i personalitzada. 

 

 

Barcelona, 16 de març de 2022.