Cleries: “La deixadesa de Barcelona ve de la mà de dues formacions que estan al Govern espanyol”

Per al portaveu al Senat, “malgrat el seu ajuntament, Barcelona és una ciutat esplèndida gràcies a la seva gent, empreses i entitats”

El portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, ha denunciat “la deixadesa extrema que viu la ciutat de Barcelona, curiosament amb un ajuntament liderat per Colau i Collboni, de dues formacions que formen també el Govern espanyol”. En aquest sentit, Cleries ha afirmat que “la majoria d’infraestructures no s’estan fent, que són claus per al creixement de la ciutat i de tota Catalunya”.

En aquesta línia, Cleries ha instat un cop més el Govern espanyol que “respecti i compleixi, com a mínim, amb el que diuen els pressupostos generals de l’Estat en relació amb les inversions a Catalunya”.

Finalment, Cleries ha destacat que “malgrat del seu ajuntament, Barcelona és una ciutat esplèndida gràcies a la seva gent, a les seves empreses, autònoms i associacions que treballen en tots els àmbits”, i ha conclòs: “Barcelona és un motor per tornar a ternir una Catalunya ‘rica i plena’ oberta al món”.

 

 

 

Madrid, 19 d’octubre de 2022